Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

24. januar 2022 16:08

Tre personer løsladt efter slagsmål i Hjørring

Efterforskere fra politiet i Hjørring har arbejdet med sagen hele dagen, og herunder afhørt de tre personer – to mænd og en kvinde – der i går aftes, d. 23. januar, blev anholdt som følge af slagsmål omkring en adresse i Hjørring, hvor i alt 5 personer var impliceret. De tre anholdte er i dag, 24. januar, blevet løsladt.

Det oplyser lederen af politiets efterforskning, fg. politikommissær Thomas Due Albrektsen. 

”Vi har løsladt dem, fordi der ikke er et grundlag til stede for at få dem varetægtsfængslet. Men vores efterforskning er stadig aktiv, og derfor kan jeg ikke udtale mig om de nærmere omstændigheder, men jeg dog sige, at årsagen til slagsmålet formentlig skal findes i en uoverensstemmelse, der opstod i forbindelse med en madleverance,” fortæller politikommissæren, der i samme moment understreger, at Nordjyllands Politi opretholder en sigtelse for vold mod de tre mistænkte personer.

 

Efterforskning fortsætter 

Thomas Due Albrektsen pointerer, at politiet stadig har en række efterforskningsskridt foran sig – blandt andet skal et køretøj undersøges, ligesom en række vidner skal genafhøres. 

Yderligere to personer var også i går anholdt i sagen, men de blev allerede løsladt i løbet af natten. 

Der var en person, der efterfølgende blev tilset på sygehuset, og vedkommende er blevet udskrevet igen.  
 

Pressens kontaktperson: 

* Thomas Due Albrektsen, fg. politikommissær, Nordjyllands Politi, 4132 8232 
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

20. maj 2022

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi melder klar til karnevalsugen

Nordjyllands Politi forventer et stort antal feststemte deltagere til årets karneval; en begivenhed der har ligget i dvale siden 2019, på grund af coronaepidemien. De første optog starter allerede denne weekend med den internationale parade og børnekarnevallet, mens det helt store folkelige optog først er næste weekend, lørdag d. 28. maj 2022. Særligt ved sidstnævnte vil politiet være massivt til stede.

15. maj 2022

Nordjyllands Politi

AaB-Brøndby-møde afviklet i ro og orden

Nordjyllands Politi var tilstede i Aalborg midtby og ved Aalborg Portland Park i dag søndag den 15. maj 2022 både før, under og efter opgøret mellem AaB og Brøndby IF. Mødet mellem de mange fans blev afviklet i ro og orden politimæssigt set.

11. maj 2022

Nordjyllands Politi

Hundredevis af last- og varebiler kontrolleret

Nordjyllands Politi Færdselsafdelings Tungvogncenter Nord (TCN) foretog i tidsrummet 3. maj 2022 til torsdag 5. maj 2022 målrettet kontrol mod lastbiler og varebiler ved Århus, Herning og Brande. Der blev kontrolleret 151 lastbiler og 35 varebiler.