Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

29. januar 2023 23:32

To anholdt i skudsag – tredje mistænkt efterlyses

Nordjyllands Politi har siden søndagens anmeldelse af en skudepisode på Vesterbro i Aalborg, hvor en 33-årig mand blev ramt af skud, efterforsket særdeles massivt for at opnå et gennembrud. Det er nu lykkedes. Tre mistænkte personer er identificeret, og to af disse er her til aften blevet anholdt.

Efterlysning

Det oplyser politikommissær Lasse Kragh, der koordinerer politiets store efterforskningsarbejde i sagen.  

De frihedsberøvede er en 20-årig kvinde, der blev anholdt tidligere på aftenen samt en 18-årig mand, der blev anholdt i Nørresundby kl. 22.15. De to anholdte er bosiddende i Nordjylland 

Derudover, forklarer politikommissæren, kender politiet identiteten på en tredje person, også en 18-årg ung mand fra det nordjyske, som man også mistænker for at have forbindelse til søndagens skudepisode. 

”Vores efterforskningsskridt i sagen gør, at denne tredje mistænkte i sagen ikke kan være i tvivl om, at vi leder intenst efter ham. Og hvis han ikke melder sig selv til os, så kommer vi til at efterlyse ham i offentligheden med navn og billede i morgen,” fastslår Lasse Kragh, og han understreger, at det er alvorligt med skudafgivelse i det offentlige rum:

”Det er helt uacceptabel adfærd, og vi efterforsker massivt i denne her sag, så vi kan få alle omstændighederne grundigt belyst – og få de ansvarlige stillet til regnskab for deres handlinger.” 

Nordjyllands Politi kan ikke udtale sig yderligere om detaljerne i en igangværende efterforskning, dog vil politikommissær Lasse Kragh gerne om politiets efterforskning sige: 

”Vores undersøgelser gav os ret hurtigt den opfattelse, at der var tale om et internt opgør i et kriminelt miljø – og det er stadig vores helt klare formodning, at det er det, der er tilfældet,” understreger Lasse Kragh. 

Har man oplysninger i sagen, eller har man været vidne til skudepisoden på Vesterbro, så skal man henvende sig til politiet på telefon 114.

Nordjyllands Politi ventes ikke at kunne frigive flere informationer i sagen i morgen før tidligst efter kl. 09.30. Der vil, forventeligt, ske fremstilling i grundlovsforhør i Retten i Aalborg i morgen.
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 51738871

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

30. november 2023

Nordjyllands Politi

Efterforskning afsluttet: Ingen straffesag efter motorvejsulykke – årsag var vejret

Politiets efterforskning af den tragiske transportulykke på Motorvej E45, der skete 15. december 2022, hvorved to personer afgik ved døden, er nu afsluttet efter et længere efterforskningsforløb, der grundigt skulle klarlægge alle relevante omstændigheder i forbindelse med ulykken.

30. november 2023

Nordjyllands Politi

Stor beredskabsøvelse afvikles i Hjørring

Onsdag den 6. december 2023 afholder myndighederne en større beredskabsøvelse på Hjørring Gymnasium. Der er tale om en såkaldt fuldskala-øvelse. En sådan øvelse indebærer et stort opbud af uniformeret personale samt af forskellige indsats-køretøjer. Derfor kan øvelsesaktiviteterne påvirke trafik og færdsel til og fra skolerne. Og øvelsesledelsen appellerer til borgernes forståelse for nødvendigheden af træning i virkelighedsnære omgivelser.

23. november 2023

Nordjyllands Politi

Politiet skrev 146 sager nær vejarbejde

Nordjyllands Politi har i dag, torsdag den 23. november 2023, gennemført en hastighedskontrol med Automatisk Trafik Kontrol (ATK), i forbindelse med vejarbejde i det nordgående spor på Nordjyske Motorvej i Aalborg. Kontrollen fandt sted i tidsrummet kl. ca. 05.00-10.30 og udmøntede sig i ikke færre end 146 sager.