Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

29. januar 2023 23:32

To anholdt i skudsag – tredje mistænkt efterlyses

Nordjyllands Politi har siden søndagens anmeldelse af en skudepisode på Vesterbro i Aalborg, hvor en 33-årig mand blev ramt af skud, efterforsket særdeles massivt for at opnå et gennembrud. Det er nu lykkedes. Tre mistænkte personer er identificeret, og to af disse er her til aften blevet anholdt.

Efterlysning

Det oplyser politikommissær Lasse Kragh, der koordinerer politiets store efterforskningsarbejde i sagen.  

De frihedsberøvede er en 20-årig kvinde, der blev anholdt tidligere på aftenen samt en 18-årig mand, der blev anholdt i Nørresundby kl. 22.15. De to anholdte er bosiddende i Nordjylland 

Derudover, forklarer politikommissæren, kender politiet identiteten på en tredje person, også en 18-årg ung mand fra det nordjyske, som man også mistænker for at have forbindelse til søndagens skudepisode. 

”Vores efterforskningsskridt i sagen gør, at denne tredje mistænkte i sagen ikke kan være i tvivl om, at vi leder intenst efter ham. Og hvis han ikke melder sig selv til os, så kommer vi til at efterlyse ham i offentligheden med navn og billede i morgen,” fastslår Lasse Kragh, og han understreger, at det er alvorligt med skudafgivelse i det offentlige rum:

”Det er helt uacceptabel adfærd, og vi efterforsker massivt i denne her sag, så vi kan få alle omstændighederne grundigt belyst – og få de ansvarlige stillet til regnskab for deres handlinger.” 

Nordjyllands Politi kan ikke udtale sig yderligere om detaljerne i en igangværende efterforskning, dog vil politikommissær Lasse Kragh gerne om politiets efterforskning sige: 

”Vores undersøgelser gav os ret hurtigt den opfattelse, at der var tale om et internt opgør i et kriminelt miljø – og det er stadig vores helt klare formodning, at det er det, der er tilfældet,” understreger Lasse Kragh. 

Har man oplysninger i sagen, eller har man været vidne til skudepisoden på Vesterbro, så skal man henvende sig til politiet på telefon 114.

Nordjyllands Politi ventes ikke at kunne frigive flere informationer i sagen i morgen før tidligst efter kl. 09.30. Der vil, forventeligt, ske fremstilling i grundlovsforhør i Retten i Aalborg i morgen.
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

19. april 2024

Nordjyllands Politi

Tungvognskontrol på E45 viser plads til forbedringer

Tungvognscenter Nord afholdte, sammen med en række aktører, tungvognskontrol torsdag den 18. april 2024 nord for Randers på motorvej E45. Kontrollen afslørede plads til forbedringer.

18. april 2024

Nordjyllands Politi

Grundlovsforhør efter knivstik i Nørresundby

Der var formentlig tale om et sammenstød internt i det kriminelle miljø, da en 38-årig mand kort efter midnat, den 18. april 2024, blev stukket i brystet. Episoden fandt sted i et boligkvarter i Nørresundby. En 45-årig mistænkt blev kort efter hændelsen anholdt; han blev fremstillet i grundlovsforhør torsdag formiddag.

12. april 2024

Nordjyllands Politi

To mænd anholdt for indbrud

Nordjyllands Politi skred i nat, den 12. april 2024, til anholdelse af to mænd, som politiet mistænker for at stå bag flere tilfælde af indbrudskriminalitet begået forskellige steder i politikredsen i løbet af de sidste måneder.