Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

29. januar 2023 23:32

To anholdt i skudsag – tredje mistænkt efterlyses

Nordjyllands Politi har siden søndagens anmeldelse af en skudepisode på Vesterbro i Aalborg, hvor en 33-årig mand blev ramt af skud, efterforsket særdeles massivt for at opnå et gennembrud. Det er nu lykkedes. Tre mistænkte personer er identificeret, og to af disse er her til aften blevet anholdt.

Efterlysning

Det oplyser politikommissær Lasse Kragh, der koordinerer politiets store efterforskningsarbejde i sagen.  

De frihedsberøvede er en 20-årig kvinde, der blev anholdt tidligere på aftenen samt en 18-årig mand, der blev anholdt i Nørresundby kl. 22.15. De to anholdte er bosiddende i Nordjylland 

Derudover, forklarer politikommissæren, kender politiet identiteten på en tredje person, også en 18-årg ung mand fra det nordjyske, som man også mistænker for at have forbindelse til søndagens skudepisode. 

”Vores efterforskningsskridt i sagen gør, at denne tredje mistænkte i sagen ikke kan være i tvivl om, at vi leder intenst efter ham. Og hvis han ikke melder sig selv til os, så kommer vi til at efterlyse ham i offentligheden med navn og billede i morgen,” fastslår Lasse Kragh, og han understreger, at det er alvorligt med skudafgivelse i det offentlige rum:

”Det er helt uacceptabel adfærd, og vi efterforsker massivt i denne her sag, så vi kan få alle omstændighederne grundigt belyst – og få de ansvarlige stillet til regnskab for deres handlinger.” 

Nordjyllands Politi kan ikke udtale sig yderligere om detaljerne i en igangværende efterforskning, dog vil politikommissær Lasse Kragh gerne om politiets efterforskning sige: 

”Vores undersøgelser gav os ret hurtigt den opfattelse, at der var tale om et internt opgør i et kriminelt miljø – og det er stadig vores helt klare formodning, at det er det, der er tilfældet,” understreger Lasse Kragh. 

Har man oplysninger i sagen, eller har man været vidne til skudepisoden på Vesterbro, så skal man henvende sig til politiet på telefon 114.

Nordjyllands Politi ventes ikke at kunne frigive flere informationer i sagen i morgen før tidligst efter kl. 09.30. Der vil, forventeligt, ske fremstilling i grundlovsforhør i Retten i Aalborg i morgen.
 

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 51738871

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere nyheder

6. juni 2023

Nordjyllands Politi

Stor beredskabsøvelse afholdes 8. juni

Torsdag den 8. juni 2023 sidst på eftermiddagen afholder myndighederne og nogle timer frem en større øvelse, benævnt Tordenskjold, hvor en lang række beredskaber testes i et realistisk øvelses-scenarie. Denne gang foregår øvelsen på og omkring Port of Aalborg på Nefovej i Vodskov. Borgerne har altså ingen grund til bekymring, hvis de oplever udrykningskørsel i området, mens øvelsen pågår.

31. maj 2023

Nordjyllands Politi

Bred indsats mod ulovlige knallerter i Nordjylland

Øget opmærksomhed i det daglige beredskab samt en række målrettede aktioner mod ulovlige knallerter, i maj måned. Det er den indsats, Nordjyllands Politi har lagt for dagen i anledning af, at knallertsæsonen er godt i gang.

27. maj 2023

Nordjyllands Politi

Aalborg karneval - Politiet gør status.

Kildeparken er ved at være tømt for gæster og karnevalsgæsterne er på vej hjem.

Forslag