Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

24. november 2020 13:33

Koordineret politiaktion i større bedragerisag

Politiet ransager i dag ni adresser i Aalborg. Det sker som led i en koordineret politiaktion i en større bedragerisag.

Nordjyllands Politi har i dag tirsdag morgen den 24. november 2020 i samarbejde med Østjyllands og Københavns Vestegns Politi slået til på i alt 15 adresser – heraf ni i Aalborg-området, fem i Aarhus og en på Københavns Vestegn. 

På disse adresser har politiets efterforskere nu hele formiddagen været i gang med at ransage. Vicepolitiinspektør Frank Olsen fra Nordjyllands Politi forklarer, at dagens aktion handler om en bedrageri-sag – en forholdsvis omfattende sag, der derfor krævede et koordineret setup på tværs af politikredse:

”Det drejer sig om en bedragerisag omkring køb og salg af biler, falske fakturaer og grov hvidvask. Det er en sag, vi har efterforsket gennem længere tid. Og det er det, der i dag fører til, at vi ransager 15 adresser i alt, hvor nogle af de mistænkte personer og virksomheder har til huse,” fortæller vicepolitiinspektør Frank Olsen.

 

Fem anholdte og et større efterforskningsarbejde

Politiet har anholdt fem personer i alderen 24-35 år i forbindelse med ransagningerne. De anholdte er sigtet for bedrageri og hvidvask.

Under ransagningerne har politiet også beslaglagt en række effekter, bl.a. dokumenter og it-udstyr, som vil blive undersøgt nærmere. Et omfattende efterforskningsarbejde går nu i gang, før sagen kan overdrages til anklagemyndigheden.

Af hensyn til den videre efterforskning har Nordjyllands Politi ikke yderligere oplysninger til offentligheden om sagen.

 

Pressens kontakt i sagen:

Frank Olsen, vicepolitiinspektør, Nordjyllands Politi, tlf. 5162 3993Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere nyheder

15. januar 2021

Nordjyllands Politi

Så du spøgelsesbilisten i morges? Så ring 114

Nordjyllands Politi efterlyser nu vidner i forbindelse med den trafikulykke, som blev anmeldt her til morgen, d. 15. januar 2021 kl. 0330, syd for afkørsel 30 i det sydgående spor, dvs. ud for Støvring i Rebild Kommune. På stedet skete et alvorligt sammenstød mellem to personbiler – hvoraf den ene tilsyneladende kørte i det forkerte spor, altså mod færdselsretningen.

14. januar 2021

Nordjyllands Politi

Indbrudstyv anholdt efter hurtig efterforskning

Natten mellem mandag og tirsdag, d. 11. – 12. januar 2021, var der indbrud på Hobro Postkontor i Adelgade. Ved indbruddet blev der stjålet flere forsendelser, mobiltelefoner og kontorudstyr, men man kunne ikke konstatere, hvordan det var lykkedes for gerningsmanden at komme ind.

13. januar 2021

Nordjyllands Politi

2.166 hastighedssager: "Det går alt for stærkt for alt for mange"

Ned, ned, ned. Farten skal ned. Det er den livsvigtige formaning fra Færdselsafdelingen hos Nordjyllands Politi, der i årets første uge har noteret hele 2.166 hastighedsovertrædelser i politikredsen. Kontrollerne var en del af en national indsats.