Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Nyhed

28. november 2021 15:58

Nordjyllands Politi klar til topkamp mellem Aab og FCK

Aalborg Portland Park danner den 28. november 2021 kl. 1800 rammen om årets sidste hjemmekamp for AaB.

Nordjyllands Politi er klar til kampen og vil være til stede både før, under og efter:

"Nordjyllands Politi er tilstede og bakker op om en fredelig afvikling af kampen mellem Aab og FCK i aften. Vi er med fra start til slut. Vi forventer, at kampen bliver en festlig begivenhed, og at fansene også kommer for at opleve en kamp med god stemning og i en fredelig ånd," udtaler vicepolitiinspektør Sune Myrup, der leder politiets indsats.

I øjeblikket afvikler Aab's fans en march, hvor de går fra Budolfi Plads i Aalborg midtby og via Reberbansgade, Dannebrogsgade, Kastetvej og ud mod stadion. Politiets dialogbetjente følger marchen, som forventeligt vil kunne høres af beboere i området.

"Skulle der mod forventning blive optræk til uro på noget tidspunkt, er vi selvfølgelig klar til at gribe ind. Men det er ikke vores forventning," siger Sune Myrup.

Nordjyllands Politi ønsker alle en god kamp.

 

Pressens kontakt:


KSN pressetelefon 4022 1240

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

21. januar 2022

Nordjyllands Politi

Mand varetægtsfængslet for bedrageri

Nordjyllands Politi har i går, 20. januar 2022, anholdt en 29-årig mand, som man mistænker for flere tilfælde af bedrageri over en længere periode.

14. januar 2022

Nordjyllands Politi

Hjælp politiet med at identificere potentielle tyvekoster

Nordjyllands Politi har i forbindelse med en tyveri-efterforskning hos en mistænkt d. 5. januar 2022 beslaglagt en større mængde af effekter, som politiet mener stammer fra tyveriforhold – og alle disse genstande, mest smykker, ønsker politiet nu at få tilbage i hænderne hos de rette ejerfolk via en efterlysning i offentligheden. De beslaglagte genstande stammer fra en sag, hvor politiet mistænker en person, der var ansat ved Hjemmeplejen i Rebild Kommune, for at stjæle fra ældre borgere i kommunen.

14. januar 2022

Nordjyllands Politi

Sag undersøges af Den Uafhængige Politiklagemyndighed

Nordjyllands Politi var i går aftes massivt til stede på og omkring en adresse i Aalborgs Vestby. Vores tilstedeværelse havde baggrund i, at der var mistanke om, at en person i en lejlighed var i besiddelse af et våben