Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

18. august 2022 12:43

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 17.-18. august 2022

Sammenstød, tyveri, besiddelse af hash og unge, som ikke kunne tale ordenligt. Her er uddrag af døgnrapporten

Biler stødte sammen, Gilleleje

To biler stødte klokken 07.36 sammen på Bonderupvejen, da føreren af den ene bil, en 36-årig mand uden fast adresse pludselig kørte over i den modsatte kørebane. Der skete stor materiel skade, men der er ingen meldinger om personskade ved sammenstødet.

 

Kørte uden kørekort, Espergærde

En 28-årig mand fra Humlebæk blev klokken 08.02 sigtet for at køre bil, selvom han var frakendt førerretten. Manden blev standset på Hovvej.

 

Kørte på ulovlig knallert, Birkerød

Onsdag formiddag klokken 09.04 blev en 19-årig mand standset, da han kom kørende på knallert ad Ravnsnæsvej. Da knallerten var blevet konstruktionsmæssigt ændret, blev den 19-årig sigtet for at køre på en ulovlig knallert.

 

Hærværk i garage, Charlottenlund

En ukendt gerningsperson har mellem klokken 17.00 og 17.30 tirsdag eftermiddag væltet en reol, så de ting, der stod derpå blev ødelagt. Reolen stod i en åbenstående garage på Bjerrelide.

 

Stjal sodavand, Kgs. Lyngby

En 13-årig dreng fra Kgs. Lyngby blev onsdag eftermiddag klokken 15.36 taget for at stjæle en sodavand i 7-eleven. På grund af hans unge alder kan drengen ikke sigtes for tyveriet, men både de sociale myndigheder og drengens forældre bliver orienteret om tyveriet.

 

Havde hash på sig, Hillerød

Klokken 17.08 blev en 22-årig mand fra Hillerød truffet på Hostrupsvej. Her viste det sig, at han var i besiddelse af en mindre mængde hash, hvilket han blev sigtet for.

 

Stjal tøj, Frederiksværk

To kvinder på henholdsvis 32 og 53 år, begge fra Frederiksværk, stjal klokken 16.40 tøj fra PULS i Nørregade. De blev begge sigtet for butikstyveri.

 

Råbte skældsord til politiet, Kgs. Lyngby

En 17-årig ung mand og en 17-årig ung kvinde, begge fra Kgs. Lyngby, blev onsdag eftermiddag omkring klokken 17.30 anholdt og sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen, ligesom de råbte skældsord mod politiet. En 15-årig blev også sigtet for overtrædelse ordensbekendtgørelsen idet han ikke efterkom politiets anvisninger og i øvrigt opførte sig på en måde, som forstyrrede den offentlige orden.

 

Bortvist fra skole, Kgs. Lyngby

Fire unge mænd i alderen 15-16 år blev onsdag aften klokken 21.31 bortvist fra Engelsborgskolen efter de havde generet en rengøringsmedarbejde på stedet ved blandt andet at spærre døren for hende. De unge mænds forældre er tillige underrettet om deres opførsel.

 

El-cykel stjålet, Birkerød

Klokken 23.35 var der indbrud i Fri Bikeshop i Hovedgaden. Tyven har brudt bagdøren til butikken op og har stjålet en el-cykel. En patrulje kom til stedet umiddelbart efter anmeldelsen, men det lykkedes ikke at lokalisere gerningspersonen.

 

Indbrud i klinik, Hillerød

Torsdag morgen klokken 06.45 blev det anmeldt, at der i løbet af natten havde været indbrud i en hudklinik på Københavnsvej. Der er i forbindelse med anmeldelsen ikke oplyst om, og i givet fald, hvad der er stjålet. Tyven har brudt et vindue op for at skaffe sig adgang til stedet.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

Flere døgnrapporter

29. september 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 28.-29. september 2022

Groft hærværk, kørsel uden førerret, uvorne drenge og uheld på løbehjul. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

28. september 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 27.-28. september 2022

Hærværk, tyverier, hashfund og falsk anklage. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

27. september 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 26.-27. september 2022

Tyveri, kontaktbedrageri, og fusk med brændesalg. Her er uddraget af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Forslag