Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

23. juni 2021 11:37

Nordsjællands Politi uddrag af døgnrapport 22.-23. juni 2021

Foregivelse af offentlig myndighed, piger påkørt, musik til ulempe og en bekymret borger. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Færdselsuheld

Birkerød: En 43-årig mandlig bilist fra Birkerød kørte klokken 07.31 ud fra Q8-tanken på Bistrupvej for at svinge ind på Bistrupvej i nordøstlig retning. I den forbindelse overså og påkørte en 30-årig mandlig cyklist fra Farum, som kom cyklende på cykelstien på Bistrupvej i nordøstlig retning. Bilisten blev efterfølgende sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. Der skete ved uheldet ikke umiddelbart større personskade. 

Hærværk

Ølstykke: Klokken 07.33 blev det anmeldt, at der i løbet af natten var blevet knust en rude ind til en virksomhed på Københavnsvej. Ruden var blevet knust med en udendørslampe, som tilhørte virksomheden. 

Færdselsuheld

Stenløse: En 18-årig kvindelig bilist fra Jyllinge kørte klokken 08.25 ad Frederikssundsvej i sydøstlig retning, hvor hun placerede sig i venstresvingsbanen for at dreje øst ad Dam Agre. Da hun foretog venstresvinget, overså og påkørte hun en 42-årig mandlig cyklist fra Ølstykke, som kørte ad Frederikssundsvej i nordvestlig retning. 

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart større personskade, men cyklisten blev efterfølgende undersøgt på hospitalet for en sikkerheds skyld.

Forlygter stjålet fra personbil

Hellerup: Mellem mandag klokken 20.45 og tirsdag klokken 08.45 blev forlygterne på en Porsche stjålet af en ukendt gerningsperson. Bilen stod i gerningstidsrummet parkeret på Margrethevej.

Designermøbler stjålet fra virksomhed

Holte: Klokken 10.49 blev det anmeldt, at der i løbet af natten havde været indbrud i en virksomhed på Kongevejen. Fra stedet blev der stjålet flere designerstole samt alkohol og madvarer.

Indbrud i campingvogn

Helsingør: Mellem lørdag klokken 12.00 og mandag klokken 12.30 brød en ukendt gerningsperson ind i en campingvogn, som var placeret på en parkeringsplads på Horsedammen. Indstigningen skete via et vindue i campingvognen, og den ukendte gerningsperson stjal derefter inventar, herunder blandt andet en el-grill, hynder og service.

Foregivelse af offentlig myndighed

Kokkedal, Hørsholm, Stenløse, og Værløse: En 72-årig kvinde fra Kokkedal anmeldte klokken 12.49, at hun en halv times tid forinden var blevet ringet op af en mand, som oplyste, at han var ansat i politiet og havde brug for oplysninger om, hvor mange værdier hun opbevarede på sin bopæl. Kvinden fattede dog mistanke til manden og afviste derfor at give ham oplysningerne, hvorefter hun lagde på.

En 74-årig fra Hørsholm modtog klokken 12.47 et lignende opkald, og ligeledes gjorde en 59-årig kvinde fra Stenløse klokken 13.25 og en 90-årig mand fra Værløse klokken 15.20. Nordsjællands Politi opfordrer til, at man ikke udleverer personlige informationer til ukendte personer. Er man i tvivl om, hvorvidt en person reelt er ansat i den oplyste offentlige myndighed, kan man bede om personens navn og derefter ringe til det specifikke ansættelsessted for at få dette be- eller afkræftet. Her er det vigtigt, at man som borger selv finder hovedtelefonnummeret til den pågældende offentlige myndighed og ikke ringer tilbage til det nummer, som personen ringer fra eller oplyser.

Færdselsuheld

Slangerup: I krydset ved Fabriksvangen og Strandstræde skete der klokken 13.02 et færdselsuheld, da en bilist overså og påkørte en 15-årig mandlig knallertfører fra Slangerup. Der skete i den forbindelse personskade på knallertføreren, og han blev med ambulance kørt til behandling på hospitalet.

På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der endnu ikke yderligere oplysningerne om parterne.

Ung kvinde taget for butikstyveri

Kgs. Lyngby: En 16-årig ung kvinde fra Birkerød blev tirsdag eftermiddag klokken 16.00 taget for butikstyveri i Normal. Hun blev sigtet for forholdet, og på grund af hendes unge alder vil både hendes forældre og de sociale myndigheder blive orienteret om sagen.

Borger var bekymret for unge

Birkerød: En borger kontaktede tirsdag eftermiddag politiet, da han var bekymret for nogle folkeskole-elever, som festede i Politiparken ved Kirkevej. De unge så ud til at være temmelig berusede og, da der også gik nogle personer rundt blandt de unge, som så ud til at være noget ældre end folkeskole-eleverne, var han blevet bekymret for elevernes deres ve og vel. En ledig patrulje kørte på borgerens opfordring ud til stedet og kunne konstatere, at de unge hyggede sig og havde det godt. En patrulje havde tidligere på eftermiddagen været forbi og sikret generalia på de lidt ældre personer, der befandt sig på stedet.

Dæk stjålet fra bil

Hillerød: Fire dæk er mellem mandag klokken 16.00 og tirsdag klokken 16.30 stjålet fra en bil, der stod på Damvejen. I forbindelse med tyveriet er bilen blevet ”klodset op” på nogle mursten.

Piger påkørt

Helsinge: To 12-årige piger blev noget forslåede, da de tirsdag eftermiddag mellem klokken 13.50 og 14.00 blev ramt af en bil, da de kom gående på fortovet ad Gadekærvej. Her kom en mandlig bilist kørende, da han mistede herredømmet over bilen og kørte op over fortovet, hvor han ramte den 12-årige. Der var tale om en ældre mand, der forklarede, at han var kommet til at dreje på rattet, da han nøs og derved ramte pigerne. Manden forlod stedet umiddelbart efter påkørslen. Nogle beboere i området sørgede for at hjælpe de to piger og ringe efter deres forældre, som kom og hentede dem. Nordsjællands Politi er på baggrund af oplysninger i sagen i besiddelse af registreringsnummeret på den bil, som påkørte pigerne.

Var i besiddelse af hash

Kgs. Lyngby: Tirsdag eftermiddag klokken 17.34 blev en 26-årig mand fra Ballerup fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, da en patrulje traf ham på Carlshøjvej. Den 26-årige blev sigtet for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer.

Babyjogger stjålet

Hillerød: En babyjogger er i løbet af den seneste uge blevet stjålet fra et kælderrum på Møllebakken. Det er uvist, hvordan tyven har fået adgang til kælderen.

Fik skruet ned for musikken

Gentofte: Tirsdag aften klokken 18.41 kom en anmeldelse om, at der blev spillet høj musik fra en bolig på Ørnegårdsvej. En patrulje kørte til stedet og sørgede for, at der blev skruet ned for musikken.

Tyv på spil

Kgs. Lyngby: En 73-årig kvinde fik tirsdag eftermiddag mellem klokken 17.00 og 17.30 stjålet sin pung fra sin taske, mens hun stod i en blomsterforretning på Jernbanepladsen. Tyven beskrives som en mand af østeuropæisk udseende, 50-60 år, 175 cm høj og kraftig af bygning.

Ramt i læggen af kniv

Hillerød: Tirsdag aften blev en årig 39-årig kvinde ramt af knivstik i læggen i forbindelse med noget tumult i en bolig på Østervang. Kvinden blev kørt til behandling på hospitalet og kort efter blev en 38-årig mand anholdt og sigtet for kvalificeret vold. Manden bliver fremstillet i grundlovsforhør i dag, onsdag, klokken 13.00.

Snusede sig frem til hash

Rungsted Kyst: En narkohund snusede sig tirsdag aften klokken 19.30 frem til en mindre mængde hash, som en 36-årig mand fra Greve havde i lommen. Manden blev truffet på Østre Stationsvej.

Kylling brændte på

Allerød: Politi og brandvæsen blev tirsdag aften klokken 19.44 alarmeret om, at der var brand i en ejendom på Uglevej. Det viste sig imidlertid, at der var tale om en kylling, der var brændt på under tilberedningen.

Fik stjålet halskæde

Allerød: En 16-årig ung mand fik tirsdag aften mellem klokken 22.0 og 22.30 stjålet sin halskæde, da han stod af toget på Allerød Station. Her rev to personer halskæden af den 16-årige, hvorefter de løb fra stedet. De beskrives som A: mand, 17-189 år, brun i huden, sort hår med sort kasket og sort rygsæk, B: mand, 17-18 år, brun i huden, sort hår, iført sort trøje.

Flere tilfælde af musik til ulempe

Nordsjælland: Der har i de sene aften- og tidligere nattetimer været flere anmeldelser om musik til ulempe i hele Nordsjællands politikreds, og Nordsjællands Politi har været ude for at regulere forholdene. Vi opfordrer til, at der tages gensidigt hensyn over hækkene, så alle kan have en god aften og nat.

Sigtet for narkokørsel

Hillerød: Klokken 02.05 blev en 22-årig mand fra Helsinge standset, da han kom kørende ad Isterødvejen. Her viste en narkometertest, at han var påvirket af kokain. Den 22-årige blev sigtet for narkokørsel og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige påvirkelsesgrad til brug for den videre sagsbehandling.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 22.-23. juni 2021




Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

19. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 18.- 19. april 2024

Tyveri, spirituskørsel og brand. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

18. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 17.- 18. april 2024

Parkering endte i butiksrude, butikstyveri og narko. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

17. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 16. - 17. april 2024

Brand, tyveri, narko- og spirituskørsel . Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.