Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

24. april 2024 11:16

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 23.-24. april 2024

Drabsforsøg, tyverier og salg af euforiserende stoffer. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Færdselsuheld uden personskade, Furesø

Klokken 07.42 skete der et færdselsuheld på Hillerødmotorvejen i nordgående retning ved Værløse. Tre biler stødte sammen i harmonika sammenstød. Der var i alt fire personer i bilerne og de kunne alle sammen komme ud af bilerne selv. Motorvejen var lukket i en kort periode, og var genåbnet klokken 8.41.

 

Tyveri fra lastbil/varebil, Lyngby-Taarbæk

Natten mellem mandag og tirsdag skete der et indbrud i en varevogn, der holdt på Kongevejen. Der var skåret hul i sidedøren på køretøjet, og der var stjålet blandt andet turboværn, baronetsave samt diverse håndværktøj.

 

Tyveri fra lastbil/varebil, Gentofte

Natten mellem mandag og tirsdag var der indbrud i en varevogn, som holdt på Jægersborg Alle. Der var knust en rude i passagersiden, og der var stjålet en motorsav med batteri, en hækklipper med batteri, radio.

 

Mand overfaldet med hammer, Snekkersten

En 60-årig mand blev tirsdag eftermiddag overfaldet med en hammer af en 48-årig mand. Overfaldet skete på Fokken omkring klokken 14.30, hvor den 60-årige blev slået flere gange i hovedet. Den 48-årige blev anholdt og sigtet for drabsforsøg. Han bliver fremstillet i grundlovsforhør her til formiddag.

 

Lovgivning om euforiserende stoffer, Hillerød

Klokken 12.36 observerede politiet en mistænkelig udveksling mellem to personer på Fredskovhellet. En 34-årig mand fra Bagsværd blev set lave en udveksling med en 21-årig kvinde fra Hillerød. Den 34-årige fik forevist politilegitimation og blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og gjort bekendt med sine rettigheder. Ved den efterfølgende visitation blev der fundet 2 mindre klumper hash. I samme forbindelse blev en 28-årig mand sigtet for salg af euforiserende stoffer.  Han var blevet set af politiet, da han lavede en udveksling af penge og små pølsemandsposer med den 34-årige mand. Den 28-årige blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og blev efterfølgende visiteret. I hans jakkelomme blev der fundet 9 klumper med hash og et mindre kontantbeløb. Samtidig var narkohunden Vaks i gang med at søge, der hvor den 28 årige havde været. Her markerede Vaks på en pose som lå i et buskads. I posen lå pæn mængde hash i klumper og et pænt kontantbeløb.

 

Anholdt for indbrudsforsøg, Gørløse

To mænd på henholdsvis 30 og 32 år fra Gørløse og Hillerød blev klokken 23.29 anholdt og sigtet for indbrudsforsøg i en ejendom på Hovedvejen. De to mænd blev set gå rundt om ejendommen og tage i døren til et køretøj, der stod på adressen.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

3. maj 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 02.- 03. maj 2024

Tyveri, klip i kortet, solouheld. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

2. maj 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 01.- 02. maj 2024

Butikstyveri, færdselsuheld og spirituskørsel. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

1. maj 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 30. april - 1. maj 2024

Brand, tyveri og hærværk. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.