Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

25. maj 2022 11:31

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 24.-25. maj 2022

Tyverier, færdselsuheld, besiddelse af stoffer og grundstødning. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

El-ladcykel stjålet, Frederikssund

Mellem mandag middag og tirsdag morgen klokken 07.30 er der stjålet en el-ladcykel fra et skur på Dalskrænten. Tyven har brudt låsen til skuret op.

 

Kontanter stjålet fra frisørsalon, Græsted

Mellem mandag aften klokken 20.15 og tirsdag klokken 08.45 har der været indbrud i Salon Hairspray i Græsted Hovedgade. Tyven har aflistet et vindue for at komme ind i forretningen og har stjålet nogle kontanter.

 

Mand med sværd vakte bekymring, Charlottenlund

En mand vakte tirsdag eftermiddag klokken 12.30 bekymring hos en borger, da han stod og lavede fægteøvelser med et sværd ved en have på Henriettevej. En patrulje kørte til stedet, men fandt dog ikke den pågældende. Til gengæld kunne nogle andre borgere fortælle, at den pågældende mand trænede til et rollespil.

 

Taget for butikstyveri, Kgs. Lyngby

En 34-årig kvinde blev tirsdag eftermiddag sigtet for butikstyveri. Kvinden havde ifølge anmeldelsen stjålet tøj fra forretningen Ganni i Lyngby Storcenter.

 

Cafésæt stjålet, Helsinge

Mellem tirsdag klokken 11.30 og 13.00 blev der stjålet et cafésæt fra udstillingen ved indgangen til Imerco på Østergade. Tyveriet blev anmeldt klokken 15.48.

 

Færdselsuheld, Gilleleje

Klokken 17.11 skete der et færdselsuheld på Grønnevang nær krydset ved Parkvej, da en ung dreng fra Gilleleje på cykel kørte ind en anden ung dreng fra Gilleleje på skateboard. Grundet lettere personskade blev cyklisten kørt med ambulance til behandling på hospitalet. 

 

Besiddelse af stoffer, Gentofte

På Vangede Bygade traf en patrulje klokken 18.50 en gruppe unge mennesker. En af dem, en 15-årig mand fra Søborg, blev fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvorfor han blev sigtet for overtrædelse af lovgivningen om euforiserende stoffer.

 

Sigtet for ulovligt arbejde ophold i Danmark, Frederikssund

Klokken 19.55 traf Nordsjællands Politis Udlændingekontrolsektion en 39-årig udenlandsk kvinde i en massageklinik i Frederikssund. Det kunne her konstateres, at kvinden opholdt sig ulovligt i Danmark, hvilket hun blev sigtet for. Hun blev derudover også sigtet for ulovligt arbejde på klinikken. 

 

Færdselsuheld, Fredensborg

Klokken 21.09 blev det anmeldt, at der var sket et færdselsuheld på Jernbanegade mellem en 38-årig mandlig bilist fra Gilleleje og en 15-årig mandlig knallertfører fra Fredensborg. En patrulje kørte til stedet, hvor det blev vurderet, at knallerten formentlig var konstruktivt ændret til at kunne køre hurtigere end det tilladte. Knallertføreren blev derfor sigtet for dette, og knallerten blev indbragt med henblik på yderligere undersøgelser. Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade.

 

Erhvervsskib gik på grund, Frederiksværk

Klokken 21.41 indløb der anmeldelse om, at et erhvervsskib var gået på grund ud for Frederiksværk. Politiet blev med hjælp fra Marinehjemmeværnet fragtet til skibet, hvor bl.a. kaptajnen blev truffet. Da han blev vurderet spirituspåvirket, blev han anholdt og sigtet for spiritussejlads, hvorefter han blev transporteret til hospitalet med henblik på blodprøveudtagning for at fastslå hans eventuelle præcise promillegrad. Skibet, som ikke umiddelbart blev beskadiget ved grundstødningen, afventer nu bugsering. 

 

Besiddelse af stoffer, Frederikssund

På Rosenvænget traf en patrulje klokken 22.42 nogle unge mennesker. Her blev to af dem, en 20-årig mand fra Jægerspris samt og en 16-årig mand fra Frederikssund, fundet i besiddelse af mindre mængder euforiserende stoffer, og de blev derfor begge sigtet for dette.

 

Kørsel i påvirket tilstand, Espergærde

En 34-årig mandlig bilist fra Espergærde blev klokken 00.12 standset af en patrulje på Ny Strandvej. Her viste et narkometer, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Han blev også sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde hash. Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring bilistens eventuelle narkopåvirkning.

 

Kørsel i frakendelsestiden, Værløse

På Munkevej standsede en patrulje klokken 01.15 en 28-årig mandlig bilist fra Værløse og bad ham fremvise et gyldigt kørekort. Det kunne han dog ikke efterkomme, da han havde fået frakendt sin førerret, og han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

4. december 2023

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi uddrag af døgnrapport 03.- 04. december 2023

Brand, tyverier, vold og en sprængt postkasse. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

1. december 2023

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 30. november - 1. december 2023

Spirituskørsel og tyveri. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

30. november 2023

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: Uddrag af døgnrapporten 29.- 30. november 2023

Høj musik, butikstyveri og færdselsuheld. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.