Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

2. oktober 2024 11:36

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 01. - 02. oktober 2024

Bedrageri, ulovlig knallert og færdselsuheld. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

Tyveri fra bil, Værløse

Anmeldelse kl. 07.35 om tyveri fra personbil på Bringebakken sket mellem mandag den 30.9 kl. 18.45 og tirsdag den 01.10 kl. 07.30. Den lille rude på bagerste dør i højre side var knust, og bilens gps-system var stjålet. Beredskabspatrulje til stedet.

 

Tyveri fra bil, Fredensborg

Anmeldelse kl. 07.37 om tyveri fra en Mercedes-Benz på Slotsgade sket mellem mandag den 30.9 kl. 19.00 og tirsdag den 01.10 kl. 07.15. Bilens sidedør var skåret op, og der var stjålet genstande fra bilen for et større beløb. Beredskabspatrulje til stedet.

 

Bil påkørte cyklist, Hundested

En 68-årig mandelig bilist fra Hundested kørte i østlig retning frem mod rødt lys i krydset Amtsvejen/Lerbjergvej, hvorved han påkørte en 14-årig ung kvindelig cyklist, der kørte i nordlig retning. Beredskabspatrulje og Ambulance til stedet. Cyklisten blev bragt til tjek på nærmeste hospital, og bilisten blev sigtet efter færdselsloven for at ikke at have udvist tilstrækkelig agtpågivenhed, og kørt frem for rødt. Ingen melding om personskade.

 

To sigtet for ulovlig knallert, Ølsted

En 15-årig ung mand fra Frederiksværk og en 15-årig ung mand fra Ølsted blev kl. 08.20 sigtet for at køre på ulovlig knallert på Hovedgaden.

 

Færdselsuheld, Frederikssund

En 32-årig kvindelig bilist fra Frederikssund kørte kl. 09.08 på A C Hansensvej for efterfølgende at foretage venstresving i østgående retning i lyskrydset, hvor der var grønt lys. Samtidigt kørte en 80-årig mandelig scooterfører i nordgående retning, og skulle lige ud i lyskrydset, hvor der ligeledes var grønt lys. Idet bilisten foretog sit venstresving, ramte hun scooterføreren. Beredskabspatrulje og Ambulance til stedet. Scooterføreren blev bragt til tjek på nærmeste hospital. Bilisten blev sigtet efter færdselsloven for ikke at have udvist tilstrækkelig agtpågivenhed.

 

Ulovligt arbejde, Helsingør

To mænd på henholdsvis 64 år og 44 år, begge fra et ikke EU-land, blev kl. 09.20 sigtet for ulovligt arbejde på Søndre Strandvej, hvor de arbejdede uden den fornødne arbejds- og opholdstilladelse.

 

Narkokørsel, Lynge

En 23-årig mandelig bilist fra Gandrup blev kl. 10.03 sigtet for at køre narkokørsel på Slangerupvej.

 

Tyveri fra bil, Værløse

Anmeldelse kl. 10.21 om tyveri fra personbil på Bringegårdene sket mellem mandag den 30.9 kl. 22.00 og tirsdag den 01.10 kl. 09.00. Den lille rude på bagerste dør i venstre side var knust, og bilens gps-system var stjålet. Beredskabspatrulje til stedet.

 

Brand, Birkerød

Anmeldelse kl. 12.02 om ild i fritstående container på Sandholmgårdsvej. Beredskabspatrulje og Brand til stedet. Branden slukket kl. 12.19. Containeren, som stort set har været tom, var udbrændt.

 

Bedrageri, Hundested

Anmeldelse kl. 12.53 om, at en 83-årig kvinde fra Hundested var blevet ringet op på hendes fastnettelefon af en mandsperson, der havde præsenteret sig som værende fra en bank. Den 83-årige havde derfor telefonisk udleveret sin pinkode til manden. Kort efter var der mødt en mand op på adressen, som havde fået udleveret den 83-åriges kreditkort. Kreditkortet blev senere samme dag misbrugt for et større beløb. Manden beskrives som: Ikke etnisk dansker af udseende, 50 år, 185 cm, Kropsbygning: Almindelig, Yderligere kendetegn: Mørkt krøllet hår og skægstubbe, Iført: Blå jakke,

 

Om udlevering af personlige oplysninger

Nordsjællands Politi opfordrer til, at man aldrig udleverer oplysninger om personnummer eller Nem-Id i telefonen. Bliver man ringet op af en person, som udgiver sig for at være fra fx bank, el-selskab, politi eller lignende, bør man bede om vedkommendes navn og selv finde det officielle telefonnummer på det sted, personen påstår at ringe fra og kontakte dem for at sikre sig, at der ikke er tale om forsøg på svindel.

 

Butikstyveri, Hillerød

En 59-årig mand uden fast bopæl blev kl. 13.15 sigtet for butikstyveri i Slotsarkaderne, hvor han stjal legetøj for et større beløb. Manden havde fyldt en sort pose med legetøjsæsker, hvorefter han gik hen til scan-selv, og betalte for en printerpatron, og fortsatete derefter forbi sidste betalingsmulighed. Beredskabspatrulje til stedet.

 

Ulovligt arbejde, Birkerød

To mænd på henholdsvis 24 år og 28 år, begge fra et ikke EU-land, blev kl. 14.00 sigtet for ulovligt arbejde på Ludvig Jensens Vej, hvor de arbejdede uden den fornødne arbejds- og opholdstilladelse.

 

Forsøg på bedrageri, Dyssegård

En 17-årig mand fra Glostrup troppede kl. 17.32 op på en adresse på Vangedevej under påskud af at være fra Nordea og sagde, han skulle afhente en 70-årig mands hævekort. Den 70-åriges pårørende på stedet blev mistænkelige, og foretog en civil anholdelse af manden, hvorefter de kontaktede politiet. Beredskabspatrulje til stedet, som sigtede den 17-årige for bedrageri. Værge underrettet herom. 

 

Undgå bedrageri

Svindlere kan udgive sig for at være en ven, et familiemedlem, din bank, politiet eller en anden offentlig myndighed.

Vær opmærksom på, at:

  • Banker og offentlige myndigheder vil aldrig bede dig overføre penge til en anden konto
  • Banker og offentlige myndigheder vil aldrig bede om dine bankkoder eller MitID-oplysninger over telefon, mail eller sms.
  • Banker og offentlige myndigheder vil aldrig møde op på din bopæl og bede om at få dine bank- og kreditkort samt koderne til dem.
  • Udlever aldrig dine MitID-oplysninger eller dine koder til dine bank- og kreditkort til andre.

 

Anholdt for at skabe uro og uorden, Helsinge

En 31-årig mand fra Helsinge blev klokken 23.30 anholdt for at skabe uro og uorden ved en adresse på Nordgrundvej. Den 31-årige blev endvidere sigtet for fornærmelig tale mod polititjenestemand. Manden blev taget med i detentionen, hvor han rev det tæppe, han havde fået udleveret, i stykker og dermed også blev sigtet for hærværk. Den 31-årige blev løsladt igen senere på natten.

 

Sigtet for narkokørsel, Værløse

Klokken 02 natten til onsdag kom en 39-årig mand fra Brønshøj kørende ad Kollekollevej i en varebil. Her blev han standset af en patrulje, som konstaterede, at han var påvirket af narko og ikke havde noget kørekort. Den 39-årige blev sigtet for begge forhold.

 

 

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

4. oktober 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 3.-4. oktober 2024

Bedrageri, forsøg på bedrageri og euforiserende stoffer. Her er et uddrag af døgnrapporten

3. oktober 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 02. - 03. oktober 2024

Brand, tyveri og hærværk. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

1. oktober 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 30. september - 01. oktober 2024

Vanvidskørsel, bedrageri og overfald. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi