Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

11. oktober 2024 10:45

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 10. - 11. oktober 2024

Tricktyveri og indbrud. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Tricktyveri, Fredensborg

Torsdag formiddag fik politiet en anmeldelse fra en 81-årig kvinde, der fortalte, at hun var blevet udsat for et tricktyveri dagen før i Kokkedal. Kvinden oplyste, at hun havde været inde i et supermarked, og da hun gik igennem ved blomster og grønt kom en mand hen til hende og viste hende noget på sin mobiltelefon og mumler noget, som hun ikke forstod. Herefter gik hun videre, og blev her kontaktet af en anden mand, som spurgte hende om noget vand. Da kvinden lidt efter stod ved sin bil, kom den samme mand hen til hende og spurgte, om han skulle hjælpe, men hun bad ham om at gå. Kort efter opdagede hun, at hendes kreditkort var væk, og da hun ringede til sin bank for at spærre kortet, var der blevet hævet tre beløb.

Den første mand beskrives af kvinden som cirka 50-55 år gammel, cirka 175 cm høj. Han var kraftigt bygget, og havde kort gråt hår. Han var iført en mørkegrå vindjakke.

Den anden mand beskrives af kvinden som også cirka 50-55 år gammel, cirka 180 cm høj og kraftig. Han havde også kort gråt hår, og var iført en grå vindjakke og posede bukser.

 

Tyveri fra varebil, Lyngby-Taarbæk og Gentofte

Natten mellem onsdag og torsdag blev der begået indbrud i en varevogn, som holdt på Gyldendalsvej. Passagerruden var knust, og værktøj fra bilen lå spredt ud over vejen.

 

Samme skæbne overgik en anden mand, som havde sin varevogn holdende på Lyngbyvej i Lyngby-Taarbæk. Han måtte konstatere, at hans varevogn havde fået smadret ruden i passagersiden, og der var blevet stjålet forskelligt elektrisk værktøj.

 

Også i Gentofte var der værktøjstyve på spil. En varevogn, som holdt på Vesterbyvej fik natten mellem onsdag og torsdag smadret sideruden, hvorefter der var stjålet en bajonetsav, en skruemaskine, og en vinkelsliber.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

15. oktober 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi uddrag af døgnrapporten 14 15 oktober 2024

Bedrageri, hærværk og tyveri. Her er et uddrag af døgnrapporten

14. oktober 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 13.-14. oktober 2024

Bilist uden førerret, tyveri og groft hærværk. Her er et uddrag af døgnrapporten

10. oktober 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 09.-10. oktober 2024

Tyveri, stoffer og kørsel uden førerret. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi