Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

23. april 2024 13:51

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 22.- 23. april 2024

Mand anholdt for tyveri fra byggeplads. Voldsom brand i ejendom og trusler mod borgere og politiet. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

Rat og airbag stjålet fra bil, Gentofte

Mellem søndag aften og mandag morgen 07.40 er der stjålet rat, airbag og elektronik fra en bil, som stod på Juliusvej. Det er uvist, hvordan tyven har skaffet sig adgang til bilen.

 

Taget for tyveri, Nærum

En 29-årig mand uden fast bopæl blev mandag morgen klokken 08.45 anholdt og sigtet for tyveri fra en byggeplads på Ravnholm Skole. Tyveriet, der skete i weekenden, blev anmeldt tidligere mandag morgen, og det tog ikke lang tid, førend politiet havde efterforsket sig frem til, hvor manden befandt sig, hvorefter en patrulje kørte ud og anholdt ham.

 

Klasseværelse raseret, Ølstykke

Ukendte gerningspersoner har i weekenden raseret et klasseværelse på Stengaardsskolen. Borde, stole og andet inventar er blevet kastet rundt i lokalet. Det er uvist, hvordan gerningspersonerne er kommet ind på skolen. Hærværket blev anmeldt klokken 08.58.

 

Hund hittede hash, Nærum

Politiets narkohunde, Vaks og Fister, fandt mandag formiddag klokken 09.40 en mindre mængde hash, som var skjult i et kælderrum under en ejendom på Alleen.

 

Brand i bil, Helsinge

Mandag formiddag klokken 10.03 opstod der brand i førerkabinen i en varebil, som stod på Kolsbæk Byvej. Brandfolk fra Gribskov Beredskab fik hurtigt branden under kontrol. Den præcise årsag til branden er ukendt, men det formodes, at den er opstået som følge af en kortslutning.

 

Voldsom brand i landejendom, Helsinge

Omkring middagstid udbrød der en voldsom brand i en landejendom på Nellerødvej, hvor flere af ejendommens længer nedbrændte. Ingen personer kom til skade ved branden, som opstod i forbindelse med noget reparationsarbejde på en bil.

 

Sigtet for butikstyveri, Ølstykke

En 58-årig udenlandsk mand blev klokken 15 anholdt og sigtet for tyveri fra Rema 1000 på Rådhus Allé. Manden havde stjålet diverse madvarer.

 

Mand sigtet for vold og trusler, Virum

En 56-årig mand fra København blev mandag eftermiddag klokken 15.44 anholdt og sigtet for vold og trusler. Manden havde flere gange opført sig truende og voldsomt over for borgere ved en adresse på Åbrinken, og forskansede sig på stedet, da en patrulje ankom, hvorefter han truede politifolkene. I forbindelse med anholdelsen af ham forsøgte han at begå vold mod en polititjenestemand.

 

Fremviste pistollignende genstand, Slangerup

En 47-årig mand fra Slangerup blev klokken 16.42 sigtet for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen, da han fremviste en pistollignende genstand til nogle borgere ved et busstoppested i Kongensgade. Da patruljen kom til stedet, viste det sig, at der var tale om en paintballpistol, som til forveksling lignede en ægte pistol.

 

Kørte bil uden førerret, Frederikssund

En 35-årig bilist fra Frederikssund blev kl. 19.55 sigtet for at køre bil på Hørup Skovvej, selvom han ikke havde førerret.

 

Kørte i grøften, Frederiksværk

En 32-årig mandlig bilist fra Helsinge kørte kl. 20.20 sydøst ad Evetoftevej. Her foretog han en overhaling af to personbiler, hvorefter han mistede herredømmet over bilen, og kørte i grøften. Beredskabspatrulje og Vejhjælp til stedet. Ingen melding om personskade. Bilisten blev efterfølgende sigtet efter Færdselsloven for ikke at have udvist tilstrækkelig agtpågivenhed, idet overhalingen var foretaget med en hastighed, der betød, han mistede herredømmet over bilen.

 

Sigtet for hash, Frederikssund

En 32-årig mand fra Frederikssund blev kl. 21.05 sigtet for besiddelse af en mindre mængde hash på Nygade.

 

Brandalarmen gik, Hellerup

Anmeldelse kl. 04.56 om bygningsbrand hos en guldsmed på Hellerupvej. . Beredskabspatrulje og Brand til stedet, hvor det viste sig det var smykkeovne, som havde genereret varme, og at der ikke var tale om brand.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

3. maj 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 02.- 03. maj 2024

Tyveri, klip i kortet, solouheld. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

2. maj 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 01.- 02. maj 2024

Butikstyveri, færdselsuheld og spirituskørsel. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

1. maj 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 30. april - 1. maj 2024

Brand, tyveri og hærværk. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.