Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

25. maj 2023 10:52

Nordsjællands Politi uddrag af døgnrapporten 2425 maj 2023

Tyveri, narkotika og færdselsuheld. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

Tyveri fra personbil, Dyssegård

Mellem tirsdag klokken 23 og onsdag klokken 07.45 er det navigationsanlæg blevet stjålet fra et bil, som stod på Røntoftevej. Tyven har knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

 

Diesel stjålet, Græsted

Fra en mobil containertank, som stod på Østvej, er der mellem tirsdag klokken 17 og onsdag klokken 07 stjålet godt 1000 liter diesel.

 

Løvblæser stjålet, Farum

En løvblæser er mellem tirsdag klokken 21 og onsdag klokken 06 stjålet en løvblæser fra en varebil, som stod i en p-kælder ved Paltholmterrasserne. 

 

Var i besiddelse af hash, Frederikssund

Onsdag klokken 12.48 blev en 43-årig mand med ukendt adresse standset af en paturlje i Østergade. Her viste det sig, at han var i besiddelse af en mindre mængde hash, hvilket han blev sigtet for.

 

Fiskeudstyr stjålet, Klampenborg

Nogle fiskestænger er mandag klokken 10.35 blevet stjålet fra en båd, som lå i Taarbæk Havn. Tyveriet blev anmeldt onsdag klokken 13.37.

 

Stjal cola, Kgs. Lyngby

En 17-årig ung mand stjal omkring klokken 14 en cola i 7-Eleven på Gasværksvej. Han blev sigtet for forholdet, og hans værge og de sociale myndigheder underrettes om sagen.

 

Graffiti på børnehus, Frederiksværk

Mellem mandag klokken 17 og tirsdag klokken 10 har en eller flere ukendte gerningspersoner lavet graffiti på Børnehuset Musereden i Kirkegade. Forholdet blev anmeldt onsdag klokken 14.17.

 

Stjal is, chokolade og kiks, Jægerspris

Klokken 14.19 blev en 49-årig kvinde fra Ølstykke taget for at stjæle is, chokolade og kiks i Coop365 på Hovedgaden i Jægerspris. Kvinden blev sigtet for forholdet.

 

Biler stødte sammen, Hellerup

To biler stødte klokken 14.38 sammen i krydset Tuborgvej/Rygårds Allé. Uheldet skete i forbindelse med, at en 55-årig mand fra Hellerup svingede til venstre i krydset. En passager i den modkørende bil blev for en sikkerheds skyld kørt til tjek på hospitalet.

 

Harmonika-sammenstød, Gentofte

Tre biler stødte klokken 14.43 sammen på Helsingørmotorvejen i forbindelse med et vognbaneskift. Der skete ingen personskade, men uheldsstedet måtte afspærres i en kortere periode mens bilerne blev fjernet fra kørebanen.

 

Kontaktbedrageri, Birkerød

En 76-årig kvinde fra Birkerød blev onsdag kl. 15.00 ringet op af en person, der udgav sig for at være fra Danske Bank. Personen oplyste, at der var problemer med en transaktion, hvorfor den 76-årige skulle have et nyt dankort, og at man derfor ville afhente hendes nuværende kort. Kvinden udleverede sit kort til en ung mand, og det blev herefter misbrugt til at hæve kontantbeløb. 

Nordsjællands Politi opfordrer til, at man aldrig udleverer oplysninger om sin bankkonto, betalingskort eller pinkode. Bliver man ringet op af en person, som udgiver sig for at være fra banken, bør man bede om vedkommendes navn og ringe tilbage til bankens officielle telefonnummer for at sikre sig, at der ikke er tale om forsøg på svindel.

 

Færdselsuheld, Holte

Onsdag kl. 17.26 kørte en 76-årig mandlig bilist fra Holte ud foran en varevogn, der blev ført af en 30-årig mand fra Vallensbæk strand, hvorved de kørte sammen i krydset ved vangebovej og Skodsborgvej. Uheldet skabte trafikproblemer i området frem til kl. 18.18, hvor køretøjerne blev fjernet. Ingen meldinger om personskade. 

 

Bil ramte cyklist, Klampenborg

En 23-årig mandlig bilist fra Nykøbing Falster ramte onsdag kl. 20.02 en 51-årig cyklist fra Ribe da han drejede ind på Bellevuekrogen fra Strandvejen. Cyklisten blev af afhentet af en ambulance for at blive behandlet for mindre skader. Den 23-årige blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

26. februar 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 25.- 26. februar 2024

Tyveri og færdselsuheld. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

23. februar 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 22. - 23. februar 2024

Bedrageri, tyveri, butikstyveri, narko- og spirituskørsel. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

22. februar 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 21. - 22. februar 2024

Bedrageri, tyveri, butikstyveri, narko- og spirituskørsel. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi