Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

1. juli 2024 10:13

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 30. juni - 01. juli 2024.

Færdselsulykke, musik til ulempe og narkokørsel. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

Beruser, Nivå

Anmeldelse kl. 09.39 om, at der væltede en beruset mand rundt på Nivå Station. Manden havde flere gange været nede og ligge på skinnerne. Togtrafikken kørte med nedsat hastighed. Beredskabspatrulje til stedet som fik kontakt til den 27-årige berusede mand fra Charlottenlund, og derefter sat ham på hans tog. DSB herefter underrettet om at togtrafikken kan fortsætte.

 

Færdselsuheld, Skibby

En 24-årig mandlig bilist fra Frederiksværk trak kl. 09.45 mod venstre, da en 52-årig mandlig bilist fra Frederikssund forsøgte at overhale ham på Skibbyvej på et sted, hvor der var to-sporet og plads til det, hvorved de ramte hinanden. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om personskade.

 

Kørte ind i autoværn,. Hundested

En 20-årig mandlig bilist fra Hundested kørte kl. 10.33 ind i et autoværn på Havnegade, hvorved der skete skade på bilen og autoværnet. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om personskade.

 

Færdselsulykke, Snekkersten

En 84-årig mandlig bilist fra Snekkersten kørte kl. 11.24 ad Klostermosevej, hvor han overså et skarpt sving, hvorefter bilen påkørte en vold, et skilt og et træ. Beredskabspatrulje, Ambulance og Brand til stedet. Bilisten afgik ved døden som følge af ulykken, og passageren blev bragt til hospitalet.

 

Ny i trafikken, Hillerød

En borger kontaktede klokken 20.29 politiet og fortalte, at en mulig spritbilist netop var kørt ind ved McDonalds på Herredsvejen. En patrulje kørte til stedet for at undersøge sagen nærmere og fik kontakt til den pågældende bilist. Det viste sig, at der var tale om en 18-årig kvinde, der netop havde fået kørekort. Hun var ikke påvirket af andet end det faktum, at hun som helt ny bilist ikke havde så meget erfaring i at køre bil endnu og derfor havde fremstået lidt usikker i sin kørsel.

 

Blev bedt om at skrue ned, Humlebæk

En fest på Bakkegårdsvej søndag aften var omkring midnat til så stor gene for de omkringboende, at politiet blev kontaktet, En patrulje kørte til stedet og fik de festgalde til at skrue ned for musikken.

 

Sigtet for narkokørsel, Værløse

Klokken 01.07 natten til søndag blev en 26-årig mand fra København standset af en patrulje på Ballerupvej, Her viste det sig, at manden var påvirket af narkotika. Han blev sigtet for narkokørsel og taget med på hospitalet for at få udtaget en blodprøve. Den skal nu analyseres for at fastlægge hans nøjagtige påvirkningsgrad.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

2. juli 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 01.-02. juli 2024

Tyverier, hærværk og kørsel uden førerret. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

27. juni 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 26. - 27. juni 2024

Bedrageri, brand og spirituskørsel. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

26. juni 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 25. - 26. juni 2024

Indbrud, forsøg på bedrageri. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.