Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

15. februar 2021 10:26

Uddrag af døgnrapport 14. - 15. februar 2021

Hærværk, to mænd stjal kobberrør, butikstyveri samt indbrud og uro. Det er nogle af de ting, som du kan finde på dette uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Hærværk

Helsingør: Klokken 07.31 blev det anmeldt, at en personbil holdende ved Folehaven havde fået knust bagruden og begge sideruder, ligesom forruden havde fået et stort slag. Hærværket var blevet udført imellem lørdag klokken 17.30 og søndag klokken 07.30.

 

Hærværk

Kgs. Lyngby: Klokken 07.49 blev det anmeldt, at forruden på en personbil holdende på Lyngbygårdsvej var forsøgt knust med store sten. Hærværket var blevet udført imellem lørdag klokken 23.00 og søndag klokken 07.30.

 

Tyveri af metaller

Espergærde: Klokken 08.03 ankom en patrulje til Højvangen, hvor to mænd blev truffet, imens de var i færd med at stjæle kobberrør fra en bygning.

De to tyve, en 25-årig mand fra Helsingør og en 33-årig udenlandsk mand, blev sigtet for tyveri af metaller, hvorefter genstandene blev lagt retur.

 

Indbrud i skole

Græsted: Klokken 11.53 blev det anmeldt, at der imellem fredag klokken 18.30 og søndag klokken 09.00 havde været indbrud på Gilbjergskolen Udsholt. Her var der blandt andet blevet stjålet en højtaler, ligesom der var udøvet hærværk i form af et ituslået ovenlysvindue, ligesom der lå nogle køller på skolens tag.

 

Butikstyveri

Hillerød: Klokken 12.33 blev det anmeldt fra Rema1000, at de havde pågrebet en butikstyv, som havde forsøgt at stjæle seks sixpacks med øl, to pakker hakket grisekød samt en pakke ovnklar kylling. Da butikstyven var udenlandsk, blev en patrulje sendt til stedet for at foretage sigtelse af en 42-årig udenlandsk mand, der blev præsenteret for en straksbøde.

 

Ej lovlig knallert

Hillerød: Klokken 12.47 blev en 61-årig mandlig knallertfører fra Hillerød standset og kontrolleret på Kirsebærallé. Her viste det sig, at knallerten var modificeret, således den kunne køre mere end det tilladte, hvorfor manden blev sigtet for dette.

 

Tyveri fra varebil

Frederikssund: Klokken 12.52 blev det anmeldt, at der imellem fredag klokken 16.00 og søndag klokken 12.00 var blevet stjålet værktøj fra en varebil, der havde holdt parkeret på Falkenborggården.

 

Færdselsuheld

Charlottenlund: Klokken 13.26 skete der et færdselsuheld i krydset Rådhusvej/Enighedsvej, da to biler stødte sammen. En bil ført af en 71-årig mand fra Frederiksberg foretog venstresving i krydset uden at overholde sin vigepligt, hvorfor bilen stødte sammen med en bil ført af en 83-årig mand fra Jyllinge.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor den 71-årige blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt. Der skete umiddelbart ingen større personskade ved færdselsuheldet.

 

Færdselsuheld og spritkørsel

Græsted: Klokken 13.38 skete der et færdselsuheld på Almevej, som ikke umiddelbart medførte nogen personskade, men føreren af en involveret bil fremstod påvirket. En patrulje blev sendt til stedet, hvor en 70-årig mandlig bilist fra Gilleleje blæste alkometeret op over det tilladte, hvorfor han blev sigtet for spirituskørsel. 

Da alkometeret blev blæst op over en promille på 2,0 blev køretøjet beslaglagt med henblik på konfiskation.

Der foreligger på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse desværre ikke yderligere detaljer om færdelsuheldet.

 

To grupper skabte uro

Gentofte: To grupper personer skabte søndag aften omkring klokken 18 noget uro ved Baunegårdsvej/Gentoftegade. En patrulje kørte til stedet, men de unge var forsvundet fra området.

 

Indbrud i skole

Ølstykke: Et par minutter efter mandag midnat var der indbrud i Toftehøjskolen på Frederiksborgvej. Det er ikke opgjort, om der blev stjålet noget ved indbruddet, ligesom det ikke er oplyst, hvordan indbruddet er sket.

 

Indbrud i tøjforretning

Hellerup: Natten til mandag har der været indbrud i Trois Pommes på Strandparksvej. Det er sket klokken 01.50, hvor en rude i butiksfacaden er blevet smadret. Et vidne har set to mænd i alderen 18-19 år knuse ruden. Det vides endnu ikke, om der er stjålet noget.

 

Indbrud i børneinstitution

Frederikssund: Klokken 04.09 natten til mandag var der indbrud i institutionen Stenhøjgaard på Ventevej. Tyven har brudt en dør op for at komme ind, det er ikke opgjort, om der er stjålet noget.

 

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 12. - 15. februar 2021

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

23. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 22.- 23. april 2024

Mand anholdt for tyveri fra byggeplads. Voldsom brand i ejendom og trusler mod borgere og politiet. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

22. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 21.- 22. april 2024

Færdselsuheld, narkokørsel og butikstyveri. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

19. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 18.- 19. april 2024

Tyveri, spirituskørsel og brand. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.