Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

11. november 2019 11:00

Uddrag af døgnrapporten 10.-11. november 2019

Hærværk, kontrovers i trafikken, indbrud, butikstyverier og kørsel i påvirket tilstand. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Hærværk, Jægerspris

Klokken 08.39 blev det anmeldt, at en bil, som stod parkeret på Svalevej lørdag klokken 23.40, var blevet udsat for hærværk, da begge ruder i venstre side samt bagruden var blevet knust med en hammer af mand, der beskrives som:

Iført stor dynejakke med hætten trukket op. Kørende i en Toyota Aygo.

Mistænkeligt forhold, Espergærde

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 09.34, gik en mand rundt på Mørdrupvej og tog billeder af husene, hvilket anmelderen havde fundet mistænkeligt. En patrulje kørte til stedet og runderede efter den fotograferende mand, men han var ikke længere at finde i området.

Manden beskrives som: østeuropæisk af udseende, ca. 40 år, ca. 180 cm, almindelig af bygning, hvid i huden med kort sort hår og kortklippet skæg. Iført Grå hættetrøje, går joggingbukser og bar hvide høretelefoner.

Færdselsuheld, Hillerød

Klokken 11.28 skete der et færdselsuheld i krydset ved Herredsvejen og Frejasvej. Part 1, en 78-årig kvindelig bilist fra Snekkersten, kom kørende ad Herredsvejen og skulle svinge til venstre ad Frejasvej. Her overså hun part 2, en 16-årig mandlig cyklist, som kom kørende i samme retning som part 1 på en dobbeltrettet cykelsti og skulle lige over i krydset. Part 2’s cykel blev ramt, så den 16-årige faldt af og ramte jorden, hvorved han brækkede kravebenet.

Den 16-årige cyklist blev efterfølgende kørt på hospitalet for behandling af sine skader. Den 78-årige bilist blev sigtet for overtrædelse af sine vigepligt. 

Butikstyveri, Frederikssund

I Kirppu på Kocksvej blev en 51-årig butikstyv klokken 12.56 tilbageholdt, idet han havde stjålet varer fra butikken til en værdi af 75 kroner. Da der var tale om en udenlandsk mand, blev en patrulje sendt til stedet, hvor de anholdt og sigtede ham for butikstyveri.

Hærværk, Helsingør

Klokken 14.26 blev det anmeldt, at en bil mellem klokken 02.30 og 12.00 var blevet udsat for hærværk, idet der var skrevet bogstaver med rød og sort spraymaling over det hele på den.

Tricktyveri, Ølstykke

På Kærgårdsvej blev en 84-årig kvinde fra Ølstykke klokken 14.20 standset af en mand, som spurgte hende om vej. Han bredte et kort ud for hende, men da hun gjorde opmærksom på, at det vendte forkert, og at hun ikke forstod ham, gik han fra stedet. Da den 84-årige kom hjem, opdagede hun, at hendes pung indeholdende kort og kontanter var blevet stjålet fra hendes taske, som kortet havde dækket udsynet til, da hun talte med manden.

Manden beskrives som: anden etnisk herkomst end dansk, ca. 174 cm, tæt kropsbygning. Iført mørkt tøj. Medbragte et fysisk landkort.

Besiddelse af euforiserende stoffer, Jægerspris

Klokken 15.22 konstaterede en patrulje, at to unge kvinder og en mand befandt sig ved monumentet tæt på Kulhusvej, hvor den ene kvinde og manden stod og røg, hvad der formodedes at være en joint.

Patruljen tog kontakt til dem, og da den ene kvinde, en 18-årig fra lokalområdet, og manden, en 22-årig fra København, kort forinden var blevet set forlade et køretøj, blev dette ransaget. Her fandt patruljen en moderat mængde hash, og de blev derfor sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

Butikstyveri, Allerød

Klokken 16.00 blev en mand tilbageholdt i Kvickly på M.D. Madsensvej, da han havde stjålet to flasker spiritus. Der var tale om en 47-årig udenlandsk mand, og en patrulje blev derfor sendt til stedet, hvor de anholdt og sigtede ham for butikstyveri.

Spirituskørsel, Kgs. Lyngby

En 33-årig mandlig bilist fra Bagsværd blev klokken 17.00 standset af en patrulje på Engelsborgvej. Ifølge et alkometer havde den 33-årige kørt bil med en promille over det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. En blodprøve skal nu fastslå den eventuelle promille.

 

Vold, Græsted

Klokken 19.26 anmeldte en lastbilchauffør, at han efter en kontrovers med en overhalende bilist på Helsingevej blandt andet var blevet udsat for peberspray.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at lastbilchaufføren, en 58-mand fra Sønderjylland, stadig havde rester af peberspray i ansigtet. 

Den 58-årige forklarede, at han blev overhalet på strækningen mellem Blistrup og Smidstrup på Helsingevej, hvilket efterfølgende udviklede sig til en kontrovers imellem lastbilchaufføren og føreren af den overhalende bil, der til sidst havde sprøjtet peberspray i ansigtet på lastbilchaufføren, inden overhaleren kørte fra stedet.

Lastbilchaufføren havde fået noteret registreringsnummeret på den overhalende bil, og en patrulje kørte efter samtalen med lastbilchaufføren til en adresse i Gribskov, hvor den overhalende bil stod tilmeldt. Her traf patruljen en 50-årig mand fra Roskilde, der passede til det afgivne signalement, og han erkendte at have været på stedet, hvorfor han blev sigtet for vold samt overtrædelse af våbenloven. 

Indbrud i lejlighed, Frederiksværk

Natten til mandag klokken 00.24 anmeldte en borger, at han 10 minutter forinden havde hørt en rude blive knust på Undalsvej, og at han nu kunne se et tv stå ved bygningens gavl, hvorfor han formodede, at der var et indbrud i gang. Flere patruljer blev sendt til stedet, hvor det lykkedes at få udfundet en 31-årig mand fra lokalområdet, der umiddelbart kunne sættes i forbindelse med forholdet, og han blev derfor anholdt og sigtet for indbrud.

Mistænkeligt forhold, Charlottenlund

Natten til mandag klokken 00.56 observerede en patrulje tre personer gå og kigge mistænkeligt på biler og haver på Strandvejen. Da patruljen gjorde de tre personer opmærksomme på politiets tilstedeværelse, stak de tre af, men to af dem blev fundet ved Ordrupvej og rundkørslen deromkring.  

Flere ting pegede efterfølgende på, at de tre som minimum havde forøvet tyveri fra en varebil eller forsøgt på det, og de to pågrebne, en 16-årig ung mand fra Hvidovre og en 14-årig dreng fra København, er nu sigtet for forholdet. På grund af de to personers alder blev de sociale myndigheder samt andre relevante voksne involveret.

Indbrud anmeldt i Nordsjællands politikreds 8.-11. november 2019 følger snarest

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

1. maj 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 30. april - 1. maj 2024

Brand, tyveri og hærværk. Her er et uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

30. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 29.-30. april 2024

Hærværk, tyverier og en 16-årig, som stjal en motorcykel og bragte andres liv og førlighed i fare. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

29. april 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 28.-29. april 2024

Tyveri, vold og brand. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi