Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Nyhed

31. januar 2019 12:00

Nordsjællands Politi efterforsker røveri mod guldsmed i Nærum

Nordsjællands Politi efterforsker et væbnet røveri mod en guldsmed på Nærumvænge Torv, hvor to mænd truede forretningens ejere og en medarbejder.

Nordsjællands Politi efterforsker et væbnet røveri mod en guldsmed på Nærumvænge Torv. Røveriet blev begået tirsdag aften den 29. januar 2019 klokken 18.03.

De to mænd skaffede sig kort før lukketid adgang til forretningen ved at skubbe til forretningens ene ejer, en 60-årig mand, som stod udenfor forretningen, så han væltede ned i et skilt. 

Inde i forretningen brugte den ene gerningsmand en peberspray mod den 60-årige, og tog efterfølgende en pistol frem og truede den 60-årige samt forretningens anden ejer og en medarbejder, som også var til stede.

Den anden gerningsmand knuste en del af forretningens smykkemontrer og kom smykkerne i en blå pose. De to gerningsmænd flygtede fra stedet i en mørk bil, muligvis en stationcar.

Gerningsmændene beskrives som:

A: mand, ca. 190 cm., almindelig til kraftig af bygning. Iført grøn jakke i stribet eller strikket mønster med tynde refleksstriber på ærmer og ryg, grå joggingbukser med ukendt mærke på højre forside samt sorte joggingsko med hvide sålkanter. Bar en mørkegrøn hætte og sort elefanthue samt sorte og grå handsker. Talte dansk uden accent. 

Yderligere kendetegn: Muligvis venstrehåndet. Skifter peberspray i venstre hånd til senere pistol i venstre hånd.

 

B: mand, ca. 175 cm., slank til almindelig af bygning. Iført camouflagefarvet jakke med hætte og sort elefant hue, sorte joggingbukser med et hvidt logo på højre forside, mørke Adidas-fritidssko med hvidt logo og hvide snørebånd. Bar grå og sorte handsker. I højre hånd bar han en ældre lægtehammer med gul farvning/belægning. I venstre hånd bar han en blå og hvid pose fra JYSK med teksten ”Scandinavian Sleeping & Living” påskrevet.

Nordsjællands Politi har i forbindelse med efterforskningen talt med flere vidner, men vil fortsat meget gerne høre fra andre der måtte have informationer til sagen eller som har set de to mænd og/eller deres bil. Har man oplysninger, som kan hjælpe med opklaringen af sagen, bedes man kontakte Nordsjællands Politi på telefon 114.

Særligt til pressen:

Af hensyn til den videre efterforskning har Nordsjællands Politi ikke yderligere oplysninger til sagen på nuværende tidspunkt.

 

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

11. marts 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi ophæver lukning af rocker-/ bandetilholdssted

Nordsjællands Politi har ophævet forbuddet mod ophold på Oldenvej 17, st. tv., 3490 Kvistgård.

27. februar 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi forlænger lukningen af rocker/- bandetilholdssteder

Forbuddet mod at opholde sig i ét rocker/bande tilholdssted i Nordsjællands Politikreds er i dag blevet forlænget med yderligere 14 dage.

22. februar 2024

Nordsjællands Politi

Vedr. anmeldelser om børn antastet af person i varebil

Nordsjællands Politi har modtaget et stort antal henvendelser i forbindelse med efterforskningen i en sag, hvor politiet har modtaget en anmeldelse om, at to drenge var blevet antastet af en mand i en varebil. Desværre har ingen af de mange henvendelser og forskellige efterforskningsskridt pt. givet resultater i forhold til den aktuelle anmeldelse. Nordsjællands Politi har taget initiativ til et møde med skoledirektørerne i politikredsen, for at orientere om politiets arbejdei den type sager og medvirke til at skabe større tryghed for børnene, deres forældre og i skolerne.