Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Nyhed

10. februar 2021 13:37

Nordsjællands Politi efterlyser igen vidner i drabssag

Politiet vil gerne høre fra borgere, som har oplysninger om den drabssigtede Thomas Gotthard og en blå fodertønde

Nordsjælland Politi søger vidner, der har set den drabssigtede Thomas Gotthard med en blå 208 liter fodertønde, der er 90 cm høj og måler 58 cm i diameter. Tønden er forsynet med gråt låg og gråt spænde-/lukkebånd med et lille låseøje således, at fodertønden eventuelt kan aflåses med en mindre hængelås. 

 

Nordsjællands Politi vil gerne i kontakt med borgere, der har set Thomas Gotthard med en sådan fodertønde i området omkring "Gudekvarteret" i Frederikssund, i bil eller på trailer (billeder af bil og trailer kan ses via dette link), eller på genbrugspladser, herunder Frederikssund, Jægerspris og Skibby, eventuelt i tilknytning med sækkevogn vist på foto. 

Observationer på Jægerspris Genbrugsplads den 2. november 2020 omkring kl. 12:00 har særlig interesse for efterforskningen. Desuden er Nordsjællands Politi også interesserede i oplysninger om placering af en sådan fodertønde generelt, f.eks. i naturen eller på nedlagte ejendomme.

Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefon 114.

 

Blå tønde

 

Tøndelåg

 

Blå tønde på sækkevogn

Hængelås på tønde

 

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

Flere nyheder

15. april 2021

Nordsjællands Politi

De nye nærpolitienheder i Nordsjælland placeres i Helsinge og Nivå

Borgere vil i fremtiden kunne henvende sig til politiet i Helsinge og Nivå, når der på baggrund af den nye flerårsaftale etableres to nye nærpolitienheder i Nordsjællands politikreds

24. marts 2021

Nordsjællands Politi

Fem anholdt for grov vold mod 17-årig i Helsinge

Nordsjællands Politi har tirsdag aften anholdt flere personer, som formodes at have begået et groft overfald på en 17-årig mand lørdag den 20. marts 2021 på stationen i Helsinge. Det formodes, at overfaldet er sket som led i en konflikt mellem to grupperinger

10. marts 2021

Nordsjællands Politi

Flere mænd anholdt i sag om tyveri af champagne for knap 4 millioner kroner

Efter en koordineret aktion onsdag formiddag er fem mænd blevet anholdt af Nordsjællands Politi i en sag omhandlende tyveri af champagne for knap 4 millioner kroner. Efter anholdelserne foretog politiet ransagninger af flere adresser, hvor der blandt andet blev fundet champagneflasker, der sandsynligvis kan kædes sammen med et indbrud begået ved en vinforhandler i Kokkedal i november 2020.