Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Nyhed

10. februar 2021 13:37

Nordsjællands Politi efterlyser igen vidner i drabssag

Politiet vil gerne høre fra borgere, som har oplysninger om den drabssigtede og en blå fodertønde

Opdateret: Navn på den sigtede er fjernet, idet offentliggørelsen ej længere er relevant for efterforskningen.

Nordsjælland Politi søger vidner, der har set [navn fjernet] med en blå 208 liter fodertønde, der er 90 cm høj og måler 58 cm i diameter. Tønden er forsynet med gråt låg og gråt spænde-/lukkebånd med et lille låseøje således, at fodertønden eventuelt kan aflåses med en mindre hængelås. 

 

Nordsjællands Politi vil gerne i kontakt med borgere, der har set [navn fjernet] med en sådan fodertønde i området omkring "Gudekvarteret" i Frederikssund, i bil eller på trailer, eller på genbrugspladser, herunder Frederikssund, Jægerspris og Skibby, eventuelt i tilknytning med sækkevogn vist på foto. 

Observationer på Jægerspris Genbrugsplads den 2. november 2020 omkring kl. 12:00 har særlig interesse for efterforskningen. Desuden er Nordsjællands Politi også interesserede i oplysninger om placering af en sådan fodertønde generelt, f.eks. i naturen eller på nedlagte ejendomme.

Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefon 114.

 

 

 

 

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

11. marts 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi ophæver lukning af rocker-/ bandetilholdssted

Nordsjællands Politi har ophævet forbuddet mod ophold på Oldenvej 17, st. tv., 3490 Kvistgård.

27. februar 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi forlænger lukningen af rocker/- bandetilholdssteder

Forbuddet mod at opholde sig i ét rocker/bande tilholdssted i Nordsjællands Politikreds er i dag blevet forlænget med yderligere 14 dage.

22. februar 2024

Nordsjællands Politi

Vedr. anmeldelser om børn antastet af person i varebil

Nordsjællands Politi har modtaget et stort antal henvendelser i forbindelse med efterforskningen i en sag, hvor politiet har modtaget en anmeldelse om, at to drenge var blevet antastet af en mand i en varebil. Desværre har ingen af de mange henvendelser og forskellige efterforskningsskridt pt. givet resultater i forhold til den aktuelle anmeldelse. Nordsjællands Politi har taget initiativ til et møde med skoledirektørerne i politikredsen, for at orientere om politiets arbejdei den type sager og medvirke til at skabe større tryghed for børnene, deres forældre og i skolerne.