Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Nyhed

9. juli 2024 13:55

Nordsjællands Politi efterlyser vidner til kørsel forud for ulykke

I forbindelse med efterforskningen af den ulykke, som lørdag morgen kostede tre mennesker livet, søger Nordsjællands Politi flere vidner.

Nordsjællands Politi vil meget gerne høre fra vidner, som kan være med til at kortlægge to bilers kørsel forud for en dødsulykke på Hillerødmotorvejens forlængelse lørdag morgen.

 

Ulykken kostede tre mennesker livet, heraf et forældrepar til to børn. Børnene blev efter ulykken indlagt på hospitalet.

 

Foreløbige oplysninger i sagen tyder på, at to biler, henholdsvis en hvid og en sort BMW, var involveret i ulykken, hvoraf den ene BMW kørte frontalt ind i en modkørende bil, hvor et forældrepar og deres børn sad.

 

Føreren af den ene BMW, en 33-årig mand afgik ved døden i ulykken, mens føreren af den anden BMW, en 24-årig mand, er blevet varetægtsfængslet frem til den 17. juli. Han er blandt andet sigtet for medvirken til uagtsomt manddrab og for at bringe andres liv og førlighed i fare.

 

Nordsjællands Politi efterforsker fortsat ulykken og vil i den forbindelse gerne høre fra borgere, som har oplysninger, der kan være med til at klarlægge de to BMWers kørsel lørdag morgen mellem klokken 05.30 og 06.15 på strækningen fra Hillerødmotorvejens begyndelse i Brønshøj og til ulykkesstedet på Hillerødmotorvejens forlængelse kort før Brødeskovvej.

 

Borgere med oplysninger bedes ringe til politiet på telefon 114.

 

Særligt til medierne:

Nordsjællands Politi kan i henhold til tavshedspligten ikke give oplysninger om børnenes aktuelle tilstand.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

29. april 2024

Nordsjællands Politi

Trygheden og tilliden til politiet stiger i Nordsjælland

Borgerne i Nordsjælland er blevet mere trygge og samtidig vokser deres tillid til, at politiet vil hjælpe dem, hvis de har brug for det. Det kan man læse i Justitsministeriets seneste Tryghedsundersøgelse, som netop er udkommet.

11. marts 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi ophæver lukning af rocker-/ bandetilholdssted

Nordsjællands Politi har ophævet forbuddet mod ophold på Oldenvej 17, st. tv., 3490 Kvistgård.

27. februar 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi forlænger lukningen af rocker/- bandetilholdssteder

Forbuddet mod at opholde sig i ét rocker/bande tilholdssted i Nordsjællands Politikreds er i dag blevet forlænget med yderligere 14 dage.