Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Nyhed

25. oktober 2021 11:14

Nordsjællands Politi inviterer til åbning af ny nærpolitistation i Helsinge

Mandag den 1. november slår Nordsjællands Politi dørene op til den nye nærpolitistation i Gribskov Kommune. Borgerne inviteres derfor på dagen til åbent hus ved nærpolitistationens lokaler i Helsinge, hvor blandt andet justitsministeren, borgmesteren og politidirektøren deltager. Der vil være mulighed for at få en rundvisning på nærpolitistationen, kigge nærmere på politiets køretøjer og ikke mindst hilse på de nye lokalbetjente.

Alle er velkomne, når Nordsjællands Politi mandag den 1. november 2021 klokken 15 - 17 afholder åbent hus på den nye nærpolitistation i Helsinge, der ved samme lejlighed officielt åbner. Her vil justitsminister Nick Hækkerup sammen med Gribskov Kommunes borgmester Anders Gerner Frost og Nordsjællands Politis politidirektør Mogens Hendriksen erklære nærpolitistationen åben for offentligheden.

 

- Vi ser meget frem til, at borgerne kan benytte vores nye nærpolitistation i Helsinge, og vi glæder os til at se mange af dem til åbningen den 1. november. Fire lokalbetjente og deres leder vil fremover have til huse her, og med fast personale i Helsinge kommer vi nu endnu tættere på borgerne i Gribskov Kommune. Med en nærpolitistation skaber vi endnu bedre muligheder for, at borgerne i området kan rette henvendelse til os og tippe os om lokale udfordringer eller andre informationer, som er relevante for vores politiarbejde. Vi håber, at rigtig mange har lyst til at komme forbi på åbningsdagen og hilse på de betjente, som får deres daglige gang i Gribskov Kommune, fortæller politidirektør Mogens Hendriksen.

 

Ekspeditionen på den nye nærpolitistation i Gribskov Kommune holder fra den 1. november åbent 15 timer om ugen, ligesom fem politibetjente kommer til at have nærpolitistationen som deres faste base i forbindelse med deres daglige arbejde. I nærpolitistationens ekspedition kan man blandt andet anmelde en sag, indlevere hittegods, få rådgivning om forebyggelse af indbrud og mange andre ting. Lokalbetjentene skal også patruljere i lokalområdet, hvor man ligeledes vil få mulighed for at komme i kontakt med politiet. I den forbindelse udtaler borgmester i Gribskov Kommune Anders Gerner Frost:

 

- Politiets synlige tilstedeværelse i kommunen vil forhåbentlig generelt have en forebyggende effekt, men det giver også borgerne bedre muligheder for at komme i kontakt med politiet, hvis de oplever noget, hvor de har behov for politiets assistance. Jeg forventer også, at åbningen af nærpolitistationen i Helsinge fører til et endnu tættere samarbejde mellem kommunen, vores lokale samarbejdspartnere og politiet. Den 1. november markerer derfor en vigtig dag i Gribskov Kommune, og jeg håber, at mange borgere kan deltage i åbningen.

 

På åbningsdagen vil der blandt andet være mulighed for at få en rundvisning i Nordsjællands Politis nye lokaler på Vestergade i Helsinge. Flere af politiets køretøjer vil blive vist frem på dagen, der vil være besøg af politihunde, og har man en drøm om at sidde på en politimotorcykel, er der også mulighed for at prøve det. Nordsjællands Politi byder desuden på pølser fra pølsevogn og drikkevarer.

Program for åbningsfesten mandag den 1. november 2021

Klokken 15 – 17:

Pladsen foran nærpolitistationen er åben. Her kan du møde de nye lokale politibetjente, se forskelligt politiudstyr såsom politibiler, -motorcykler, -hunde og meget andet. Nordsjællands Politi byder desuden på pølser fra pølsevogn, et vegetarisk alternativ samt drikkevarer.

 

Klokken 15.30:

Justitsminister Nick Hækkerup holder tale. Herefter klippes den røde snor over, og sammen med Gribskov Kommunes borgmester Anders Gerner Frost og Nordsjællands Politis politidirektør Mogens Hendriksen erklæres nærpolitistationen åben for offentligheden.

Efter indvielsen kan du se den nye nær-politistation indefra, ligesom arrangementet på pladsen også fortsætter.

 

Arrangementet finder sted ved Tinghuset, Vestergade 2 i Helsinge.

Særligt for pressen:

Medierne er meget velkomne til arrangementet den 1. november. Der vil være mulighed for at interviewe justitsminister Nick Hækkerup fra cirka klokken 15.45. Borgmester Anders Gerner Frost, politidirektør Mogens Hendriksen samt politikommissær og leder af Gribskov Nærpoliti Christian Kobbernagel står ligeledes til rådighed for interviews.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

11. marts 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi ophæver lukning af rocker-/ bandetilholdssted

Nordsjællands Politi har ophævet forbuddet mod ophold på Oldenvej 17, st. tv., 3490 Kvistgård.

27. februar 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi forlænger lukningen af rocker/- bandetilholdssteder

Forbuddet mod at opholde sig i ét rocker/bande tilholdssted i Nordsjællands Politikreds er i dag blevet forlænget med yderligere 14 dage.

22. februar 2024

Nordsjællands Politi

Vedr. anmeldelser om børn antastet af person i varebil

Nordsjællands Politi har modtaget et stort antal henvendelser i forbindelse med efterforskningen i en sag, hvor politiet har modtaget en anmeldelse om, at to drenge var blevet antastet af en mand i en varebil. Desværre har ingen af de mange henvendelser og forskellige efterforskningsskridt pt. givet resultater i forhold til den aktuelle anmeldelse. Nordsjællands Politi har taget initiativ til et møde med skoledirektørerne i politikredsen, for at orientere om politiets arbejdei den type sager og medvirke til at skabe større tryghed for børnene, deres forældre og i skolerne.