Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Nyhed

10. august 2020 12:30

Nordsjællands Politi søger vidner til knivstikkeri

I forbindelse med efterforskningen af et knivstikkeri i Frederiksværk vil Nordsjællands Politi gerne høre fra vidner til hændelsen.

Nordsjællands Politi beder vidner til et knivstikkeri, der skete den 3. juli klokken 17.51 på parkeringspladsen foran Nordcenteret i Nørregade i Frederiksværk, om at henvende sig.

Her blev en 24-årig mand ramt af et knivstik i ryggen i noget tumult mellem den 24-årige og nogle andre mænd, efter den 24-årige havde ramt en ukendt mand med sin bil, da den 24-årige svingede ind på parkeringspladsen ved Nordcenteret.

Den 24-årige kom til behandling på hospitalet og har ikke været i livsfare. Han har imidlertid heller ikke været så meddelsom, og derfor vil Nordsjællands Politi gerne høre fra vidner, som har oplysninger, der kan hjælpe politiet med at klarlægge, hvem gerningsmanden til knivstikkeriet er.

Nordsjællands Politi vil særligt gerne tale med en cirka 40-årig, lyshåret kvinde, der netop havde forladt Matas-forretningen og så knivstikkeriet finde sted. Politiet vil også gerne tale med den mand, som ydede førstehjælp til den 24-årige. Han beskrives som cirka 40 år, dansk af udseende med rødt, kraftigt hår. Han var iført korte bukser, bar briller og havde en rygsæk på ryggen.

Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefon 114.
 

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

Flere nyheder

29. oktober 2020

Nordsjællands Politi

Hold fast - også til halloween

Begrænsningen af coronasmitte er et fælles ansvar. Derfor beder Nordsjællands Politi borgerne om at holde fast i de gode vaner fra foråret og huske de nye restriktioner

23. oktober 2020

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi efterlyser vidner, som overværede alvorlig færdselsulykke

Nordsjællands Politi efterlyser vidner, som overværede en alvorlig færdselsulykke, der fandt sted onsdag morgen på Gillelejevej i Græsted. Ulykken afstedkom, at en mand på el-cykel måtte transporteres på hospitalet med eskorte.

14. oktober 2020

Nordsjællands Politi

Mand anholdt for at udgive sig for at være politibetjent og franarre ældre borger over en million kroner

Nordsjællands Politi har onsdag formiddag anholdt en 18-årig mand, som formodes gennem de seneste måneder at have optrådt som falsk politibetjent for at franarre ældre borgere større pengebeløb ved at tilegne sig deres personlige NemID-oplysninger.