Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Nyhed

6. august 2022 21:32

Orientering til pressen

Nordsjællands Politi modtog i dag kl. 11.43 en anmeldelse om, at en person havde sat ild til et sommerhus i Ølsted, Halsnæs Kommune, som han er bruger af.

Afspærring

Foto: Kim Matthäi Leland

Der blev iværksat en intensiv eftersøgning efter en mistænkt, som politiet kendte identiteten på. Den mistænkte blev sent på eftermiddagen i dag anholdt i København.

 

Den videre efterforskning af sagen førte til, at politiet på en adresse i Frederikssund Kommune fandt en dræbt kvinde. Den anholdte mistænkes for at have begået drab på kvinden.

 

Den anholdte er en 30-årig mand, der forventes fremstillet i grundlovsforhør i morgen.

Ingen yderligere oplysninger

Vicepolitiinspektør Per Thuesen, Nordsjællands Politi, oplyser, at der fortsat pågår intens efterforskning af sagen, hvorfor Nordsjællands Politi ikke har yderligere oplysninger for nuværende.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

11. marts 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi ophæver lukning af rocker-/ bandetilholdssted

Nordsjællands Politi har ophævet forbuddet mod ophold på Oldenvej 17, st. tv., 3490 Kvistgård.

27. februar 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi forlænger lukningen af rocker/- bandetilholdssteder

Forbuddet mod at opholde sig i ét rocker/bande tilholdssted i Nordsjællands Politikreds er i dag blevet forlænget med yderligere 14 dage.

22. februar 2024

Nordsjællands Politi

Vedr. anmeldelser om børn antastet af person i varebil

Nordsjællands Politi har modtaget et stort antal henvendelser i forbindelse med efterforskningen i en sag, hvor politiet har modtaget en anmeldelse om, at to drenge var blevet antastet af en mand i en varebil. Desværre har ingen af de mange henvendelser og forskellige efterforskningsskridt pt. givet resultater i forhold til den aktuelle anmeldelse. Nordsjællands Politi har taget initiativ til et møde med skoledirektørerne i politikredsen, for at orientere om politiets arbejdei den type sager og medvirke til at skabe større tryghed for børnene, deres forældre og i skolerne.