Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Nyhed

6. august 2022 21:32

Orientering til pressen

Nordsjællands Politi modtog i dag kl. 11.43 en anmeldelse om, at en person havde sat ild til et sommerhus i Ølsted, Halsnæs Kommune, som han er bruger af.

Afspærring

Foto: Kim Matthäi Leland

Der blev iværksat en intensiv eftersøgning efter en mistænkt, som politiet kendte identiteten på. Den mistænkte blev sent på eftermiddagen i dag anholdt i København.

 

Den videre efterforskning af sagen førte til, at politiet på en adresse i Frederikssund Kommune fandt en dræbt kvinde. Den anholdte mistænkes for at have begået drab på kvinden.

 

Den anholdte er en 30-årig mand, der forventes fremstillet i grundlovsforhør i morgen.

Ingen yderligere oplysninger

Vicepolitiinspektør Per Thuesen, Nordsjællands Politi, oplyser, at der fortsat pågår intens efterforskning af sagen, hvorfor Nordsjællands Politi ikke har yderligere oplysninger for nuværende.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

Flere nyheder

7. august 2022

Nordsjællands Politi

Opfølgende orientering til pressen

Opfølgning på presseorientering i går vedrørende en sag om brandstiftelse i et sommerhus i Ølsted, Halsnæs Kommune og drab på en kvinde i Frederikssund Kommune.

29. juli 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi advarer mod bedrageri særligt rettet mod ældre borgere

En række ældre borgere i Nordsjælland er de seneste dage blevet udsat for bedrageri eller forsøg på bedrageri, hvor gerningspersonen udgiver sig for at være ansat i enten politiet eller borgerens bank. I flere tilfælde er det lykkedes gerningspersonen at franarre borgeren større pengebeløb, og Nordsjællands Politi advarer derfor mod at overføre penge eller udlevere hævekort og personoplysninger til ukendte personer.

23. maj 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi inviterer til åbning af ny nærpolitistation i Nivå

Fredag den 3. juni slår Nordsjællands Politi dørene op til åbent hus i den nye nærpolitistation i Nivå, hvor blandt andet justitsministeren, borgmesteren og politidirektøren deltager. Der vil være mulighed for at få en rundvisning på nærpolitistationen, se nærmere på politiets køretøjer og ikke mindst hilse på de nye lokalbetjente.

Forslag