Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Nyhed

26. maj 2020 12:10

Rungsted Havn og Bellevue er ikke længere hotspots

Rungsted Havn og Bellevue er fra og med tirsdag den 26. maj ikke længere definerede som såkaldte hotspots

Den 24. april udpegede politiet Rungsted Havn og Bellevue som såkaldte hotspots. Siden da har Nordsjællands Politi haft særlig fokus på de to områder for at være på forkant med for store forsamlinger samt risiko for spredning af coronavirus.

Fra og med i dag, tirsdag den 26. maj, er hverken Rungsted Havn eller Bellevue dog længere hotspots, og det skyldes især borgernes gode opførsel, fortæller chefpolitiinspektør Søren Thomassen fra Nordsjællands Politi:

- Vi har oplevet, at borgerne har udvist stor forståelse for retningslinjerne og har taget budskaberne til sig. Siden de to områder blev udpeget som hotspots, har vi ikke set sammenstimlen af nævneværdig grad på hverken Rungsted Havn eller Bellevue, og derfor er de ikke længere definerede som hotspots. Det betyder, at vi drosler ned for vores indsats de to steder, men det betyder ikke, at samfundets generelle retningslinjer om afstand og størrelser på forsamlinger ikke længere gælder, lyder det fra Søren Thomassen.

Selvom Bellevue og Rungsted Havn ikke længere er hotspots, har Nordsjællands Politi fortsat et forhøjet coronaberedskab døgnet rundt, og politiet følger udviklingen i hele Nordsjælland tæt.

- Vi er parate til at genindføre områderne som hotspots, ligesom vi også er klar til at uddele bøder, hvis nogen overtræder de fælles corona-spilleregler, der stadig gælder i hele samfundet. Vi tror og håber dog på, at det ikke bliver nødvendigt, for der bliver overordnet set udvist stor grad af omtanke, og folk har været gode til at finde andre steder at nyde solen, hvis der har været for mange mennesker på deres planlagte destination. Det må meget gerne fortsætte sådan, også nu når vejret ser ud til at blive mere solrigt, slutter Søren Thomassen.

Efter Bellevue og Rungsted Havn ikke længere er definerede som hotspots, er der på nuværende tidspunkt ikke nogen hotspots i Nordsjællands politikreds.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

11. marts 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi ophæver lukning af rocker-/ bandetilholdssted

Nordsjællands Politi har ophævet forbuddet mod ophold på Oldenvej 17, st. tv., 3490 Kvistgård.

27. februar 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi forlænger lukningen af rocker/- bandetilholdssteder

Forbuddet mod at opholde sig i ét rocker/bande tilholdssted i Nordsjællands Politikreds er i dag blevet forlænget med yderligere 14 dage.

22. februar 2024

Nordsjællands Politi

Vedr. anmeldelser om børn antastet af person i varebil

Nordsjællands Politi har modtaget et stort antal henvendelser i forbindelse med efterforskningen i en sag, hvor politiet har modtaget en anmeldelse om, at to drenge var blevet antastet af en mand i en varebil. Desværre har ingen af de mange henvendelser og forskellige efterforskningsskridt pt. givet resultater i forhold til den aktuelle anmeldelse. Nordsjællands Politi har taget initiativ til et møde med skoledirektørerne i politikredsen, for at orientere om politiets arbejdei den type sager og medvirke til at skabe større tryghed for børnene, deres forældre og i skolerne.