Spring til hovedindhold

Forslag

Syd- og Sønderjyllands Politi

Nyhed

24. juni 2022 08:20

Fire af hverdagens helte hædret af politiet

I går modtog fire af hverdagens helte i Syd- og Sønderjylland stor tak og dusører for deres flotte indsatser.

Dusør 2306

Tre af hverdagens helte blev hædret på politigården i Esbjerg  går. Fra venstre ses politidirektør Frits Kjeldsen, Ulrik og Lene Franke Andersen, Line H. Olsen, Kirsten og Lars Sørensen, samt politiinspektør Tage Jehn. Dusørmodtager Ida N. Nielsen var ikke tilstede (Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi)

 

Syd- og Sønderjyllands Politi hædrede i går fire af hverdagens helte med en dusør for deres heltemodige indsats.

 

Dusørceremonien blev holdt på politigården i Esbjerg, hvor tre af dusørmodtagerne fik diplomer og stor tak af politidirektør Frits Kjeldsen og politiinspektør Tage Jehn. Den fjerde dusørmodtager kunne ikke deltage, men har fået dusør og diplom tilsendt.

”Det er nogle voldsomme situationer alle fire dusørmodtagere har stået i. Alligevel formåede de at holde hovedet koldt og handle hurtigt. De har vist imponerende mod og handlekraft, og det synes vi fra politiets side fortjener en særlig anerkendelse,” siger politidirektør Frits Kjeldsen.

Efter ceremonien fik dusørmodtagerne en rundvisning på politigården.  

Der blev givet dusør til: 


Line H. Olsen:

Torsdag den 14. april udviste Line H. Olsen ekstraordinær handlekraft i forbindelse med et alvorligt færdselsuheld på Haderslevvej i Jels. Line H. Olsen ankom som den første til ulykkesstedet med to biler, der var kørt frontalt sammen. Der var en uskadt person i den ene bil. I den anden en familie på far, mor og to børn, hvoraf to var kommet alvorligt til skade. Line H. Olsen tilså den ene tilskadekomne og ydede derefter livereddende førstehjælp på den anden.


Lene Andersen, Ida N. Nielsen og Kirsten Sørensen:

De tre dusørmodtagere viste stor handlekraft den 18. april, da motorcyklist fik et ildebefindende under kørsel ad Brovej i Broager. Motorcyklisten faldt af sin motorcykel og modtog livreddende førstehjælp fra de tre kvinder, indtil politi og læge kom til ulykkesstedet. Indsatsen var afgørende for at motorcyklisten overlevede.

 

Pressekontakt

Anette Johnsen

E-mail ajo053@politi.dk

Telefon 2052 6460

 

Mads Dollerup-Scheibel
E-mail: mdo006@politi.dk
Telefon: 2052 6460

Flere nyheder

24. juni 2022

Syd- og Sønderjyllands Politi

Gør det bøvlet at være tyv: Husk at låse både bilen og yderdøren

Det lune sommervejr indbyder til, at vi lader vinduer og døre stå åbne derhjemme. I tilgift er det fristende at efterlade bilen ulåst. Dette udnytter tyven desværre.

24. juni 2022

Syd- og Sønderjyllands Politi

Politi og kommune advarer mod farlige stoffer i E-cigaretter

En 17-årig dreng i Sønderborg er blevet utilpas efter at have røget en E-cigaret med såkaldt Skyfall. Drengen har ikke været i fare. Men myndighederne advarer om, at der kan være E-cigaretter i omløb i Sønderborg, hvor den normale væske i cigaretten kan være erstattet af fx stærk, bedøvende medicin eller narkotika.

24. juni 2022

Syd- og Sønderjyllands Politi

Politi, kommune og Bo Trygt går sammen med Esbjerg Håndværker- og Industriforening og Business Esbjerg om at forebygge indbrud

Parterne er gået sammen om at efteruddanne lokale håndværker som Bo trygt sikringsvejledere og dermed kan tilbyde borgerne professionel rådgivning om, hvordan de sikrer deres bolig mod indbrud.

Forslag