Spring til hovedindhold

Forslag

Syd- og Sønderjyllands Politi

Nyhed

27. september 2019 20:51

Lig fundet på brandsted i Padborg

Der skal holdes ligsyn for at afklare dødsårsagen, ligesom afdøde også skal identificeres og de pårørende underrettes. Politiet er desuden fortsat i gang med at efterforske branden.

Syd- og Sønderjyllands Politi er fortsat i gang med at efterforske en kraftig brand i en spillehal på Industrivej i Padborg.

Politiet modtog anmeldelsen fredag klokken 10.15. Der var tale om en eksplosionsagtig brand, der hurtigt overtændte bygningen. 

Branden kom under kontrol klokken 15.00, og næste skridt har været at efterforske hændelsen, klarlægge årsagen til branden samt afklare, hvorvidt der var omkomne i bygningen.

Politiet fandt fredag aften et lig i bygningen. 

Der skal efterfølgende holdes ligsyn for at afklare dødsårsagen, ligesom afdøde også skal identificeres og de pårørende underrettes. Syd- og Sønderjyllands Politi kan på nuværende tidspunkt ikke oplyse, hvornår dette vil ske.

Brandstedet er fortsat afspærret og vil fremadrettet blive bevogtet af politi bistået af Hjemmeværnet. Som følge af hændelsen vil Industrivej og Toldbodvej fortsat være afspærret natten igennem og ventes også at være afspærret langt op ad lørdagen.

Mediernes kontaktpunkt er Kommunikationsenheden, telefon 56 42 25 04.

Pressekontakt

Helle Lundberg

E-mail: hml002@politi.dk
Telefon: 5642 2504

Mads Dollerup-Scheibel
E-mail: mdo006@politi.dk
Telefon: 5642 2504

Flere nyheder

18. januar 2021

Syd- og Sønderjyllands Politi

38-årig polsk mand anholdt og sigtet for tyveri og hæleri af dyre cykler

Den 38-årige mand er sigtet for tyveri og hæleri af 15 cykler, heraf flere dyre kvalitetscykler, der er stjålet flere steder i Danmark.

17. januar 2021

Syd- og Sønderjyllands Politi

Er din familiebil en ta’selv-bil?

Syd- og Sønderjyllands Politi efterforsker i øjeblikket mange indbrud i biler i Esbjerg. Og politiet opfordrer borgerne til at sikre deres køretøjer bedst muligt mod de ubudne gæster.

9. januar 2021

Syd- og Sønderjyllands Politi

Strammere indrejseregler ved grænsen

Udenlandske statsborgere, der bor i Slesvig-Holsten, skal nu fremvise en negativ COVID-19-attest, uanset formålet med indrejse til Danmark.