Spring til hovedindhold

Forslag

Syd- og Sønderjyllands Politi

Nyhed

8. november 2021 13:02

178 ulovlige kanonslag beslaglagt i Tinglev

Syd- og Sønderjyllands Politi beslaglagde i weekenden 178 ulovlige kanonslag ved en ransagning i Tinglev. Ransagningen skete på baggrund af en massiv indsats mod uro i Aabenraa, der også har betydet 17 sager om overtrædelse af færdselsloven.

Syd- og Sønderjyllands Politi beslaglagde lørdag aften 178 fabriksfremstillede ulovlige kanonslag ved en ransagning i Tinglev. Beslaglæggelsen er en udløber af politiets massive indsats mod uro i Aabenraa, hvor mange borgere den seneste tid har anmeldt bilræs og affyring af kanonslag i Aabenraas centrum. Beslaglæggelsen i Tinglev blev fulgt op af yderligere to ransagninger søndag, der dog ikke førte til yderligere fund. 

Ud over beslaglæggelserne er indsatsen mod uroen i Aabenraa foreløbig resulteret i 17 færdselssager siden i onsdags, ligesom der i weekenden har været fem sager med uro og uorden, samt et tilfælde af generende kørsel. 

- Vi fortsætter den massive indsats for at sikre ro og orden i Aabenraa. Vi tolererer ikke den utryghedsskabende adfærd og griber konsekvent ind over for den, siger leder af beredskabet ved Syd- og Sønderjyllands Politi politiinspektør Tage Jehn.

Fra den 15. oktober til i dag har Syd- og Sønderjyllands Politi beslaglagt 293 ulovlige kanonslag i Aabenraa Kommune. I hele politikredsen er der i samme periode beslaglagt omkring 3500 kanonslag.

Den massive indsats i Aabenraa fortsætter. Ring 114 hvis du oplever uro eller kan hjælpe Syd- og Sønderjyllands Politi med tip.
 

Pressekontakt

Kommunikationsenheden

E-mail: sjyl-kommunikation@politi.dk 

Telefon: 2052 6460 (ikke sms)

24. april 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

Dreng følte sig forfulgt af bil i Horne - der var tale om en medarbejder på job

En dreng på Horne Skole blev truffet grædende. Anmelder fulgte efter bil, så politiet kunne opklare sagens rette sammenhæng.

24. april 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

Tre formodede gerningsmænd til syrebomber er fundet – tekniske spor undersøges nu

Den Mobile Politistation har besøgt Rørkjær Skole Urban onsdag, hvor mange benyttede sig af muligheden for en snak med betjentene efter tirsdagens fund af syrebomber i skolegården.

23. april 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

Indsats efter syrebomber på skole er afsluttet – efterforskningen fortsætter

Tirsdag fandt medarbejdere på Rørkjær Skole Urban i Esbjerg syrebomber i skolegården.