Spring til hovedindhold

Forslag

Syd- og Sønderjyllands Politi

Nyhed

17. december 2021 12:52

Ny politiekspedition åbnet i Skærbæk i dag

Åbning af politiekspedition i Skærbæk er et af to nye tiltag, der skal bringe Syd- og Sønderjyllands politi tættere på borgerne i Tønder Kommune.

skærbæk åbning

Tønders borgmester Henrik Frandsen (Tønderlisten) i samtale med politidirektør Frits Kjeldsen og landbetjent Jens Møller, der skal bemande den nye politiekspedition i Skærbæk. I baggrunden Tønder Kommunes kommunaldirektør Lars Møldrup og stabschef ved Syd- og Sønderjyllands Politi Steen Silberg Thomsen. (Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi)

 

Syd- og Sønderjyllands Politi åbnede i dag en ny politiekspedition i Skærbæk med Dannebrog, kaffe og coronapakkede boller.

Tønders borgmester Henrik Frandsen, politidirektør for Syd- og Sønderjyllands Politi Frits Kjeldsen og en række repræsentanter fra politikredsen deltog i åbningen. 

”Åbningen i dag er et godt skridt i retningen af at komme tættere på borgerne. Beliggenheden er helt ideel, der kommer mange mennesker forbi”, sagde politidirektør Frits Kjeldsen, Syd- og Sønderjyllands Politi.

Åbningen i Skærbæk er et af to tiltag, der skal gøre Syd- og Sønderjyllands politi mere synligt og lettere tilgængeligt for borgerne i Tønder Kommune. Ud over den nye politiekspedition i Skærbæk forventer Syd- og Sønderjyllands Politi i første kvartal 2022 at åbne en ny nærpolitistation i Toftlund med fem medarbejdere og en ugentlig åbningstid på 15 timer om ugen.

”Det betyder meget for borgerne at man ved, at politiet er i nærheden. I er jo populære ude blandt borgerne, men I er jo også med til at skabe den tryghed, som er rigtig vigtig”, siger Tønders borgmester Henrik Frandsen i sin tale.

Den nye ekspedition ligger i 'Sundhedshuset', Storegade 51 i Skærbæk og vil have åbent hver onsdag fra klokken 12.00 – 14.00. 

 

Pressekontakt

Anette Johnsen

E-mail ajo053@politi.dk

Telefon 2052 6460

 

Mads Dollerup-Scheibel
E-mail: mdo006@politi.dk
Telefon: 2052 6460

Flere nyheder

5. august 2022

Syd- og Sønderjyllands Politi

Politiet er klar til skolestart

I de kommende uger begynder mange børn i skole. I den forbindelse tjekker politiet adfærd i trafikken, hastighed og brug af seler.

3. august 2022

Syd- og Sønderjyllands Politi

Politiet eftersøger to personer der er undveget fra Renbæk Fængsel

Der er tale om to mænd på 26 og 27 år, der undveg fra fængslets åbne afsnit tirsdag middag.

1. august 2022

Syd- og Sønderjyllands Politi

Politiet efterforsker mistænkeligt forhold i Esbjerg

En 55-årig kvinde er indlagt på sygehus og er alvorligt tilskadekommen, mens en 58-årig mand er anholdt i sagen.

Forslag