Spring til hovedindhold

Forslag

Syd- og Sønderjyllands Politi

Nyhed

17. december 2021 12:52

Ny politiekspedition åbnet i Skærbæk i dag

Åbning af politiekspedition i Skærbæk er et af to nye tiltag, der skal bringe Syd- og Sønderjyllands politi tættere på borgerne i Tønder Kommune.

skærbæk åbning

Tønders borgmester Henrik Frandsen (Tønderlisten) i samtale med politidirektør Frits Kjeldsen og landbetjent Jens Møller, der skal bemande den nye politiekspedition i Skærbæk. I baggrunden Tønder Kommunes kommunaldirektør Lars Møldrup og stabschef ved Syd- og Sønderjyllands Politi Steen Silberg Thomsen. (Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi)

 

Syd- og Sønderjyllands Politi åbnede i dag en ny politiekspedition i Skærbæk med Dannebrog, kaffe og coronapakkede boller.

Tønders borgmester Henrik Frandsen, politidirektør for Syd- og Sønderjyllands Politi Frits Kjeldsen og en række repræsentanter fra politikredsen deltog i åbningen. 

”Åbningen i dag er et godt skridt i retningen af at komme tættere på borgerne. Beliggenheden er helt ideel, der kommer mange mennesker forbi”, sagde politidirektør Frits Kjeldsen, Syd- og Sønderjyllands Politi.

Åbningen i Skærbæk er et af to tiltag, der skal gøre Syd- og Sønderjyllands politi mere synligt og lettere tilgængeligt for borgerne i Tønder Kommune. Ud over den nye politiekspedition i Skærbæk forventer Syd- og Sønderjyllands Politi i første kvartal 2022 at åbne en ny nærpolitistation i Toftlund med fem medarbejdere og en ugentlig åbningstid på 15 timer om ugen.

”Det betyder meget for borgerne at man ved, at politiet er i nærheden. I er jo populære ude blandt borgerne, men I er jo også med til at skabe den tryghed, som er rigtig vigtig”, siger Tønders borgmester Henrik Frandsen i sin tale.

Den nye ekspedition ligger i 'Sundhedshuset', Storegade 51 i Skærbæk og vil have åbent hver onsdag fra klokken 12.00 – 14.00. 

 

Pressekontakt

Kommunikationsenheden

E-mail: sjyl-kommunikation@politi.dk 

Telefon: 2052 6460 (ikke sms)

23. april 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

Indsats efter syrebomber på skole er afsluttet – efterforskningen fortsætter

Tirsdag fandt medarbejdere på Rørkjær Skole Urban i Esbjerg syrebomber i skolegården.

23. april 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

Politiet har afspærret skolegård efter sprængte syrebomber

6 syrebomber kastet ind på skolegården ved Rørkjær Skole Urban i Esbjerg.

19. april 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

Har du set manden eller voldsepisode på King George 7. februar 2024?

Politiet søger vidner og hjælp til at identificere mulig gerningsmand.