Spring til hovedindhold

Forslag

Syd- og Sønderjyllands Politi

Nyhed

18. september 2023 17:15

To rumænske mænd varetægtsfængslet i sag om tyveri fra byggepladser

De to mænd nægter sig skyldige, men kærede ikke varetægtsfængslingen.

To rumænske mænd på 25 og 40 år blev lørdag ved et lukket grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for tyveri fra byggepladser.

 

De to mænd nægter sig skyldige, men kærede ikke varetægtsfængslingen.

 

De to mænd blev anholdt fredag aften af en patrulje fra Udlændingekontrolafdeling Vest (UKA Vest) ved Syd- og Sønderjyllands Politi.

 

Anholdelsen skete på Sønderjyske Motorvej, hvor personerne var på vej ud af landet i en varebil med stilladsdele i varerummet.

 

Køretøjet blev taget ud til kontrol, hvor de to personer havde svært ved at redegøre troværdigt for, hvor stilladset stammede fra.

Udlændingekontrolafdeling Vest (UKA Vest) er en specialenhed i Syd- og Sønderjyllands Politi, der er placeret i Padborg. UKA Vest bekæmper grænseoverskridende kriminalitet i grænseområdet, ligesom afdelingen analyserer, efterforsker og moniterer grænseoverskridende kriminalitet i grænseregionen - eksempelvis omrejsende kriminelle grupper og arbejder i den forbindelse tæt sammen med Landespolizei, Bundespolizei og Zoll i Tyskland. UKA Vest har endvidere ansvaret for den midlertidige grænsekontrol til Tyskland.

Pressekontakt

Anette Johnsen

E-mail ajo053@politi.dk

Telefon 2052 6460

 

Mads Dollerup-Scheibel
E-mail: mdo006@politi.dk
Telefon: 2052 6460

29. september 2023

Syd- og Sønderjyllands Politi

Politiet søger vidner til sag om blufærdighedskrænkelse i Tønder

Tre piger, der går på skolens mellemtrin, kom torsdag klokken cirka 14.00 cyklende på en sti i Tved Plantage, nord for Plantagevej i Tønder, hvor de kørte forbi en mand, der udsatte dem for blotteri.

29. september 2023

Syd- og Sønderjyllands Politi

Sønderborg Lufthavn gennemfører stor øvelse

Øvelsen finder sted tirsdag den 3. oktober. Omdrejningspunktet for øvelsen er, at et to-motorers propelfly med 25 passagerer ombord er styrtet ned nær lufthavnen.

28. september 2023

Syd- og Sønderjyllands Politi

Politiet søger vidner til hærværk mod ATK-udstyr

Hærværket fandt sted søndag klokken 17.30 i krydset Lunderskovvej og Nedre Kragelundvej i Bække i Vejen Kommune.