Spring til hovedindhold

Forslag

Syd- og Sønderjyllands Politi

Nyhed

13. marts 2023 13:53

Tyvekoster kom tilbage til de rette ejere efter to indbrud

To betjente fra stationen i Vejen lagde mærke til en afgørende detalje, da de i sidste uge standsede et køretøj i forbindelse med en rutinekontrol.

Det er ikke tilfældigt, at du skal have et skarpt blik for at blive politibetjent.

To betjente i en patruljevogn fra stationen i Vejen lagde nemlig mærke til en afgørende detalje, da de onsdag formiddag standsede et køretøj i forbindelse med en rutinekontrol.

Betjentene var om morgenen kaldt ud til et indbrud i en ejendom i Holsted, hvor de fik en grundig beskrivelse af de stjålne genstande, blandt andet el-værktøj.

Da patruljen samme formiddag standsede en personbil i nærområdet i forbindelse med en rutinekontrol, lagde betjentene mærke til en af de stjålne genstande, der lå frit fremme i bilen.

Opdagelsen førte til, at tre mænd på 21, 25 og 26 år, der alle er bosiddende i Vejen Kommune, er blevet sigtet for indbrud. 

Der har ikke været grundlag for at fremstille de tre mænd i et grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling, men der venter dem et juridisk efterspil.

Kosterne til en værdi af i runde tal 17.000 kroner, der stammede fra to gerningssteder, blev fredag leveret tilbage til de rette ejere. 

Ud over genstandene fra indbruddet i Holsted var der tale om værktøj, der var stjålet fra en trailer på en byggeplads i Vejen tilbage i december.

Pressekontakt

Kommunikationsenheden

E-mail: sjyl-kommunikation@politi.dk 

Telefon: 2052 6460 (ikke sms)

27. marts 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

To personer er sigtet for bedrageri mod ældre borgere i Varde

De to mænd blev identificeret i forbindelse med en efterlysning med fotos, som Syd- og Sønderjyllands Politi bragte i forbindelse med sagen.

27. marts 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

Politiet foretager nye undersøgelser på Lyngvej i Esbjerg

Undersøgelserne sker i forbindelse med efterforskningen af et dødsfald i sidste måned.

26. marts 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

Seks års fængsel for indsmugling af metamfetamin

Den dømte er en 48-årig mand fra Slagelse. Der var tale om en tilståelsessag.