Spring til hovedindhold

Forslag

Syd- og Sønderjyllands Politi

Nyhed

30. december 2021 11:45

Politi beslaglægger BMW efter vanvidskørsel


To personer forsøgte at stikke af fra politiet til fods efter vanvidskørsel, der endte på Hjarupvej i Aabenraa.

En patrulje fra Syd- og Sønderjyllands Politi satte i nat klokken 02.21 efter en tysk indregistreret BMW, der kørte stærkt ad Brøndlundvej mellem Gram og Vojens.

Patruljen målte kort efter hastigheden til 110 km/t på Koldingvej, hvor bilen havde kurs mod Gabøl-krydset, hvor føreren valgte at køre venstre om i rundkørslen. På Diagonalvej mod syd nåede BMW’en op på en høj hastighed på landevejen, hvor man højst må køre 80 km/t. 

Bilisten fortsatte til Aabenraa, hvor han kørte venstre om et helleanlæg på Løgumklostervej og ind i et villakvarter, hvor føreren og en passager  forsøgte at stikke af til fods på Hjarupvej.

De to mænd, en 26-årig mand fra Aabenraa og en 31-årig mand fra Berlin, blev dog indhentet og anholdt klokken 02.39. Føreren blev testet positiv for påvirkning af cannabis, ligesom politiet ved ransagning fandt hash i bilen.

Syd- og Sønderjyllands politi konfiskerede bilen på baggrund af vanvidskørslen. Ejeren ønskede ikke beslaglæggelsen forelagt retten.



Pressekontakt

Kommunikationsenheden

E-mail: sjyl-kommunikation@politi.dk 

Telefon: 2052 6460 (ikke sms)

24. april 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

Dreng følte sig forfulgt af bil i Horne - der var tale om en medarbejder på job

En dreng på Horne Skole blev truffet grædende. Anmelder fulgte efter bil, så politiet kunne opklare sagens rette sammenhæng.

24. april 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

Tre formodede gerningsmænd til syrebomber er fundet – tekniske spor undersøges nu

Den Mobile Politistation har besøgt Rørkjær Skole Urban onsdag, hvor mange benyttede sig af muligheden for en snak med betjentene efter tirsdagens fund af syrebomber i skolegården.

23. april 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

Indsats efter syrebomber på skole er afsluttet – efterforskningen fortsætter

Tirsdag fandt medarbejdere på Rørkjær Skole Urban i Esbjerg syrebomber i skolegården.