Spring til hovedindhold

Forslag

Sydøstjyllands Politi

Nyhed

15. september 2023 10:26

Sydøstjyllands Politi anholder tre formodede gerningsmænd efter røveri i Kolding

Tre personer fremstilles fredag i et grundlovsforhør ved Retten i Horsens. De er sigtet for at have begået røveri på Snerlevej i Kolding natten til den 14. september.

Sydøstjylland Politis logo

Torsdag var Sydøstjyllands Politi til stede på Snerlevej i Kolding for at undersøge et mistænkeligt forhold. Efterforskningen tydede i den forbindelse på, at der var sket et hjemmerøveri på en privat adresse natten til torsdag.

Den videre efterforskningen førte til, at politiet i går kunne anholde tre mænd på henholdsvis 37, 41 og 48 år. Den yngste mand har bopæl i Varde Kommune. De to ældste er fra Odense Kommune. De er sigtet for røveri.

Sydøstjyllands Politi understreger, at der ikke er nogen anledning til at være utryg ved at bo eller opholde sig i området ved Snerlevej i Kolding. Hændelsen var enkeltstående og anses som afsluttet.

Grundlovsforhøret finder sted klokken 11.00 ved Retten i Horsens.

Anklagemyndigheden vil anmode om dørlukning.

Sydøstjyllands Politi har af hensyn til det kommende grundlovsforhør og den videre efterforskning ikke yderligere oplysninger til offentligheden på nuværende tidspunkt.

Pressekontakt

I åbningstiden

Mandag-onsdag kl. 07.00-15.00

Torsdag kl. 07.00-14.00

Fredag kl. 07.00-13.00

E-mail: sojyl-Kommunikation-og-Udvikling@politi.dk

Telefon: 4041 5249

Uden for åbningstiden

E-mail: sojyl@politi.dk
Tlf.: 114

23. juli 2024

Sydøstjyllands Politi

Ingen tegn på at kvindes død skyldes kriminel handling

En 53-årige kvinde blev mandag fundet død i en lejlighed i Vejle. En obduktion har i dag vist, at der ikke er tegn på, at dødsfaldet skyldes en strafbar handling.

18. juli 2024

Sydøstjyllands Politi

Tjek dit pas i god tid inden afrejse og få en rolig start på ferien

Det er både en god idé og nødvendigt at tjekke både gyldigheden af sit pas samt reglerne for det land, man har planer om at rejse til. Hvis man eksempelvis skal til Tyrkiet, er det et krav, at passet skal være gyldigt i 150 dage fra indrejsedatoen.

17. juli 2024

Sydøstjyllands Politi

Tre mænd anholdt efter eftersættelse fra Brædstrup mod Horsens

Sydøstjyllands Politi foretog natten til onsdag omkring kl. 03.30 en eftersættelse af et køretøj ad Silkeborgvej fra Brædstrup mod Horsens. Tre personer blev anholdt.