Spring til hovedindhold

Forslag

Bornholms Politi

Nyhed

31. januar 2023 16:04

47-årig mand fra Bornholm dømt for psykisk vold

Retten på Bornholm har i dag idømt en 47-årig mand otte måneders ubetinget fængsel for blandt andet for psykisk og fysisk vold. Den 47-årige mand udbad sig betænkningstid i forhold til at anke dommen.

En 47-årig mand fra Bornholm er ved Retten på Bornholm idømt otte måneders ubetinget fængsel for blandt andet ti forhold efter straffelovens §243 samt §244, stk. 1 jf. stk. 2, som omhandler psykisk og fysisk vold. Manden har i en periode fra september 2019 til februar 2022 udsat sin ægtefælle for både fysisk og psykisk vold flere forskellige steder, herunder deres fælles bopæl. Den 47-årige har udsat sin ægtefælle for groft nedværdigende, krænkende og forulempende adfærd samt negativ social kontrol, som i flere tilfælde er overværet af ægtefællens to børn samt et fælles barn. 

Foruden at være dømt for fysisk og psykisk vold, er den 47-årige dømt for i to tilfælde at have overtrådt et tilhold, idet han flere gange forsøgte at kontakte sin ægtefælle pr. telefon, efter at tilholdet var forkyndt for ham. Desuden er den 47-årige dømt for vanvidskørsel, idet han kørte med en promille på mindst 3,28 samt at have ført en personbil til trods for, at han var frakendt førerretten.

Retten på Bornholm idømte den 47-årige mand otte måneders ubetinget fængsel. Han udbad sig betænkningstid i forhold til at anke dommen.

Pressekontakt

 

E-mail: bornh-kommunikation@politi.dk

Telefon: 2323 1448

17. april 2024

Bornholms Politi

Politiet søger overvågningsbilleder fra Kirkegade i Hasle

Bornholms Politi rækker ud til borgere, der har videoovervågningsbilleder fra Kirkegade i Hasle, for eksempel fra privat overvågning eller såkaldte dashcam's fra biler.

17. april 2024

Bornholms Politi

Nyt tilbud om offerrådgivning på Bornholm

Nu har ofre for vold, indbrud eller anden kriminalitet en ny mulighed for at få hjælp og støtte på Bornholm. Fem lokale frivillige er blevet uddannet som offerrådgivere i den nyetablerede bornholmske afdeling af Offerrådgivningen.

23. februar 2024

Bornholms Politi

Bornholms Politi efterlyser forurettet efter overfald i Netto

En mand blev den 19. januar udsat for vold i Netto på Store Torv i Rønne, da han ved kassen fik kastet forskellige varer på sig af to gerningsmænd. Politiet efterlyser den forurettede.