Spring til hovedindhold

Forslag

Bornholms Politi

Nyhed

19. december 2022 13:42

Ni personer varetægtsfængslet i en sag om røveri og våbenbesiddelse

En sag om røveri og våbenbesiddelse har siden oktober foregået for dobbeltlukkede døre, men ved et retsmøde afholdt den 19. december 2022 besluttede Retten på Bornholm at ophæve dørlukningen.

Ni personer har siddet varetægtsfængslet siden slutningen af oktober og starten af november i forbindelse med sag omhandlende røveri og våbenbesiddelse under særligt skærpende omstændigheder. 

Varetægtsfængslingerne skete i forbindelse med, at Bornholms Politi den 10. oktober blev bekendt med fundet af et skydevåben på Galløkken. I alt sidder ni mænd i alderen 16 til 44 år varetægtsfængslet i sagen – alle ni mænd er bosiddende på Bornholm.

En 19-årig mand samt en 22-årig mand er sigtet for straffelovens §192a, stk. 1, nr. 1, der omhandler besiddelse af skydevåben under særligt skærpende omstændigheder samt for straffelovens §288 stk. 1, nr. 1 om røveri. Tre mænd på henholdsvis 19 år, 24 år og 44 år er sigtet for straffelovens §192a, stk. 1, nr. 1. Derudover er fire mænd – en 16-årig, to 18-årige og en 20-årig – sigtet for straffelovens §288, stk. 1, nr. 1. 

Sagen efterforskes fortsat, hvorfor Bornholms Politi ikke har yderligere til sagens indhold på nuværende tidspunkt.

Pressekontakt

 

E-mail: bornh-kommunikation@politi.dk

Telefon: 2323 1448

17. april 2024

Bornholms Politi

Politiet søger overvågningsbilleder fra Kirkegade i Hasle

Bornholms Politi rækker ud til borgere, der har videoovervågningsbilleder fra Kirkegade i Hasle, for eksempel fra privat overvågning eller såkaldte dashcam's fra biler.

17. april 2024

Bornholms Politi

Nyt tilbud om offerrådgivning på Bornholm

Nu har ofre for vold, indbrud eller anden kriminalitet en ny mulighed for at få hjælp og støtte på Bornholm. Fem lokale frivillige er blevet uddannet som offerrådgivere i den nyetablerede bornholmske afdeling af Offerrådgivningen.

23. februar 2024

Bornholms Politi

Bornholms Politi efterlyser forurettet efter overfald i Netto

En mand blev den 19. januar udsat for vold i Netto på Store Torv i Rønne, da han ved kassen fik kastet forskellige varer på sig af to gerningsmænd. Politiet efterlyser den forurettede.