Spring til hovedindhold

Forslag

Bornholms Politi

Nyhed

23. december 2020 10:02

Pressemeddelelse

De bornholmske beredskabsmyndigheder står sammen, mens Sverige er lukket for ind- og gennemrejse.

 

Udviklingen i Covid-19 situationen har medført, at Sverige fra den 22. december 2020 har lukket grænsen til Danmark foreløbig en måned frem. For Bornholm betyder den svenske grænselukning, at bornholmerne fra i dag er blevet afskåret deres primære trafikforbindelse med færgen mellem Rønne og Ystad og gennem Sverige til resten af Danmark. 
 
Den Lokale Beredskabsstab på Bornholm er trådt sammen for at drøfte den særlige situation, denne begrænsning af adgangen til resten af Danmark stiller Bornholm og bornholmerne i. 
 
Indtil der igen kan rejses frit gennem Sverige, følger de bornholmske beredskabsmyndigheder udviklingen tæt for sammen at sikre, at der blive taget hånd om de beredskabsmæssige udfordringer, denne særlige situation måtte afføde.
 

Hjælp os med at holde smittetallet nede

Vi opfordrer alle herboende og tilrejsende til at passe ekstra godt på hinanden i denne tid. Følg sundhedsmyndighedernes anbefalinger om kun at se de allernærmeste, hold afstand, bær mundbind og sprit hænder.  Send kun en enkelt fra husstanden på storindkøb, så undgår vi trængsel i butikkerne.
 

Bliv testet hvis du får symptomer

Får du symptomer, skal du gå i selvisolation med det samme, følge øvrige retningslinjer og booke tid til test på coronaproever.dk.
Testcenter Danmark ligger på Ullasvej 39c i Rønne - lige over for Bornholms Hospital. Får du behov for lægehjælp, skal du kontakte din praktiserende læge eller 1813. Har du har symptomer på at være smittet med Covid19 før din planlagte rejse til Bornholm, så bliv hjemme. 
 

Nyt supplerende testcenter til hurtigtest

Har du ingen symptomer, men kommer fra en kommune med højt smittetal, eller har du været i kontakt med mange mennesker inden for den seneste uge eller på rejsen hertil, kan det give mening at tage en hurtigtest, før du begiver dig ud på øen. 
Falck har netop åbnet et nyt supplerende testcenter i Søndermarkshallen i Rønne. Det gør det nemt at få foretaget en hurtigtest.
 

Åbningstider for testcenteret i Søndermarkshallen Åkirkebyvej 136, 3700 Rønne:

Normale åbningstider:

Mandag til fredag: Kl. 9 - 20
Lørdag til søndag: Kl. 10 – 19

Åbningstider jul/nytår:

24. december (Juleaftensdag): Kl. 9 – 14
25.-26. december (1. juledag & 2.juledag): Kl. 9 – 20
27.- 30. december: Normale åbningstider
31. december (Nytårsaftensdag): kl. 9 – 14
1. januar (Første Nytårsdag): Kl. 12 - 20
 
 
Bornholms Regionskommune 
Bornholms Hospital 
Beredskabsstyrelsen
Forsvaret og Det Bornholmske Hjemmeværn
Bornholms Politi

 

 

 

Pressekontakt

 

E-mail: bornh-kommunikation@politi.dk

Telefon: 2323 1448

23. februar 2024

Bornholms Politi

Bornholms Politi efterlyser forurettet efter overfald i Netto

En mand blev den 19. januar udsat for vold i Netto på Store Torv i Rønne, da han ved kassen fik kastet forskellige varer på sig af to gerningsmænd. Politiet efterlyser den forurettede.

5. februar 2024

Bornholms Politi

77-årig fundet skyldig i grovere uforsvarlig behandling af grise

Retten på Bornholm fandt fredag den 2. februar 2024 en 77-årig kvindelig virksomhedsejer skyldig i uforsvarlig behandling af tre grise.

31. januar 2024

Bornholms Politi

Aspirantnetværk skal få flere bornholmere i politiskjorten

Nogle gange må man gøre noget ekstra for at tiltrække nye kolleger. Det gør Bornholms Politi. Danmarks mindste politikreds er blevet godkendt som uddannelseskreds, og siden juni 2023 har politikredsen via et aspirantnetværk arbejdet målrettet med at støtte og motivere bornholmere til at søge en karriere i politiet. Den 1. februar 2024 starter den første fra aspirantnetværket på Politiskolen.