Spring til hovedindhold

Forslag

Bornholms Politi

Nyhed

21. august 2020 13:42

VIS HENSYN I NATTELIVET OG FEST MED OMTANKE

Vi går nu ind i en ny fase i Corona epidemien, hvor samfundet forskellige steder åbner mere op. Men vi skal stadig være forsigtige.

 

Blandt andet kan restaurationer og værtshuse nu holde åbent til kl. 02.00, - dog med det krav, at der ikke lukkes nye gæster ind efter kl. 23.00.

 

Dette giver anledning til, at vi skal være endnu mere opmærksomme på at undgå smittespredning, og vi skal huske at udvise hensyn til hinanden. Bornholms Politi vil fortsat være synlige i nattelivet for at sikre ro og orden.

Vi har i den senere tid modtaget en lang række anmeldelser fra borgere, der har følt sig generet af for høj musik. Henover sommeren har vi rykket ud til 85 tilfælde af musik til ulempe, og alene i sidste weekend fik vi 15 anmeldelser. Det vil vi helst undgå.

Med det gode vejr og efter en lang og varm uge på arbejde eller i skole er det forståeligt, at man gerne vil hygge sig lidt udendørs, og det skal der selvfølgelig være plads til.

Men der skal også være plads til at andre, som måske skal på arbejde, har små børn, der skal sove eller lignende, også kan være der. Det handler om, at bornholmerne tager hensyn til hinanden.

Vi vil derfor gerne opfordre til, at man tager en snak med naboen om lydniveauet, så alle kan få en god weekend.

 

 

 

Pressekontakt

 

E-mail: bornh-kommunikation@politi.dk

Telefon: 2323 1448

17. april 2024

Bornholms Politi

Politiet søger overvågningsbilleder fra Kirkegade i Hasle

Bornholms Politi rækker ud til borgere, der har videoovervågningsbilleder fra Kirkegade i Hasle, for eksempel fra privat overvågning eller såkaldte dashcam's fra biler.

17. april 2024

Bornholms Politi

Nyt tilbud om offerrådgivning på Bornholm

Nu har ofre for vold, indbrud eller anden kriminalitet en ny mulighed for at få hjælp og støtte på Bornholm. Fem lokale frivillige er blevet uddannet som offerrådgivere i den nyetablerede bornholmske afdeling af Offerrådgivningen.

23. februar 2024

Bornholms Politi

Bornholms Politi efterlyser forurettet efter overfald i Netto

En mand blev den 19. januar udsat for vold i Netto på Store Torv i Rønne, da han ved kassen fik kastet forskellige varer på sig af to gerningsmænd. Politiet efterlyser den forurettede.