Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

26. juni 2022 13:25

Efterlysning af vidner i forbindelse med voldtægtsforsøg


Fyns Politi søger efter vidner i forbindelse med et voldtægtsforsøg der fandt sted i Odense natten til lørdag den 25. juni mellem kl. 01:30 og kl. 02:45

Voldtægtsforsøget blev begået mod en kvinde i 20-erne, og skete på et grønt område ned mod Odense Å bag Søndre Boulevard mellem nr. 202 og 212.
 

Kvinden har forklaret, at hun forlod Tinderbox den 25. juni omkring kl. 0145 og gik ad Kløvermosevej mod øst og krydsede Søndre Boulevard. Hun gik til venstre og fortsatte ad Søndre Boulevard på det østlige fortov i nordlig retning. Omkring Søndre Boulevard nr. 204 blev hun antastet af en mand, som muligvis har fulgt efter hende. Overfaldet skete i et grønt område ved Odense Å bag Søndre Boulevard nr. 212. 

Næsten samtidigt hørtes højtrøstende mennesker på Åstien, på den modsatte side af Odense Å. Gerningsmanden undløb herefter mod syd, langs med åen i retning af Kløvermosevej/Tietgens Alle. 

Det kan ikke udelukkes at gerningsmanden har fulgt efter kvinden fra Tinderbox. 

Gerningsmanden beskrives som:

Mand, 40 - 45 år, høj, mørkt fuldskæg ikke veltrimmet, lys i huden, mørkt hår, normal af bygning, iført mørk hættetrøje med lynlås med hætten trukket op, mørke bukser, mørk hæs stemme, talte dansk, muligt ar, tatovering, udslæt e. lign. på den øverste del af bryst eller hals. 

Det er muligt, at gerningsmanden har en frisk skade på den ene underarm ved håndleddet efter bid. 

Vidner, der har befundet sig, hørt eller måske set noget på ovennævnte rute, bedes kontakte Fyns Politi på 114

Har man lagt mærke til personer, der svarer til ovennævnte signalement og evt. med skader på underarm eller håndled, der kunne stamme fra et bid, er Fyns Politi også interesserede i oplysningerne.

Pressekontakt 

Kommunikationsrådgiver Sunniva Pedersen-Reng
Kommunikationsrådgiver Mads Boel
Pressetelefon: 9135 7902
E-mail: fyn-kommunikation@politi.dk

 

Læs mere om pressekontakt

16. april 2024

Fyns Politi

To mænd dømt for omfattende bedrageri

Mandag den 15. april 2024 blev to mænd idømt fængselsstraf for bedrageri og databedrageri ved retten i Svendborg. Dermed er tre personer blevet dømt i sagen om omfattende bedrageri, da en tredje gerningsmand blev dømt den 5. april 2024.

11. april 2024

Fyns Politi

Fyns Politi fjerner flere hunde på grund af groft uforsvarlig behandling

Flere hunde er af racen rottweilere er torsdag blevet fjerne fra en borger, da vedkommende ikke kunne tage vare på hundene. Der er tale om en 31-årig mand, der nu er sigtet for overtrædelse af dyrevelfærdsloven.

11. april 2024

Fyns Politi

Aktion ”Lommebamser” i Fyns Politi

Børn kan have brug for lidt ekstra tryghed, når de møder politiet i forbindelse med en voldsom eller ubehagelig hændelse. Derfor har Fyns Politi sat gang i aktion ”Lommebamse-ven”, som består i små hæklede og strikkede bamser, som både uniformerede patruljer og efterforskere kan benytte, når de rykker ud til en hændelse, hvor et barn er involveret og måske har brug for en ekstra ven at kramme. ​