Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Efterlysning

2. august 2022 09:56

Mand efterlyses for grov vold og forsøg på røveri

I en sag om grov vold og forsøg på røveri offentliggør Københavns Politi nu billeder af den formodede gerningsmand. Overfaldet fandt sted i februar på Østbanegade på Østerbro.

Københavns Politi

En 58-årig mand blev søndag den 20. februar 2022 udsat for et groft overfald, da han blev tildelt flere slag og spark og forsøgt frarøvet sine ejendele. Overfaldet fandt sted ca. kl. 15.55 foran supermarkedet Aldi i Østbanegade på Østerbro.

Gerningsmanden forsvandt efterfølgende ad Østbanegade mod Hjørringgade.

Københavns Politi har siden efterforsket sagen, og som led i efterforskningen offentliggør politiet nu billeder af den mand, som vi mistænker for at stå bag overfaldet.

»Vi håber, at der er borgere, der kan genkende den mand, som vi leder efter, og vi sidder klar ved telefonerne, hvis der er nogen, der ved noget. Der er tale om et groft overfald, og det er en sag, som vi meget gerne vil have opklaret, så vi kan få gerningsmanden stillet til ansvar,« siger politikommissær Poul Hansen fra Københavns Politi.

 

Gerningsmanden beskrives som:

  • Mand
  • Ca. 30-40 år
  • Ca. 180-185 cm høj
  • Almindelig af bygning
  • Lys i huden
  • Skaldet/kronraget
  • Iført sort hættetrøje og jakke, sorte bukser og sorte sko med hvid sål. Han medbragte en pose.

Københavns Politi

Er der borgere, der ved, hvem manden er, eller hvor han opholder sig, bedes de kontakte politiet på tlf. 1-1-4.

Pressekontakt

Telefon: 35219260

7. februar 2024

Københavns Politi

Drabet på Hanne With: Vigtigt vidne efterlyses

Københavns Politi vil meget gerne i kontakt med en mand, der i oktober 1991 henvendte sig anonymt til politiet med oplysninger i drabssagen, hvor en 53-årig mand nu er sigtet.

25. januar 2024

Københavns Politi

Mand efterlyses for vold mod politiet efter fodboldderby

Københavns Politi beder om offentlighedens hjælp til at identificere en mand, der er mistænkt for at have begået vold mod politiet og/eller at have kastet genstande efter betjente efter fodboldkampen mellem F.C. København og Brøndby IF den 12. november.

15. januar 2024

Københavns Politi

To kvinder efterlyses for bedrageri med stjålet betalingskort

Fredag den 10. marts 2023 købte to kvinder en dyr taske med et stjålet betalingskort i en Chanel-forretning på Kongens Nytorv i København.