Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Efterlysning

2. august 2022 09:56

Mand efterlyses for grov vold og forsøg på røveri

I en sag om grov vold og forsøg på røveri offentliggør Københavns Politi nu billeder af den formodede gerningsmand. Overfaldet fandt sted i februar på Østbanegade på Østerbro.

Københavns Politi

En 58-årig mand blev søndag den 20. februar 2022 udsat for et groft overfald, da han blev tildelt flere slag og spark og forsøgt frarøvet sine ejendele. Overfaldet fandt sted ca. kl. 15.55 foran supermarkedet Aldi i Østbanegade på Østerbro.

Gerningsmanden forsvandt efterfølgende ad Østbanegade mod Hjørringgade.

Københavns Politi har siden efterforsket sagen, og som led i efterforskningen offentliggør politiet nu billeder af den mand, som vi mistænker for at stå bag overfaldet.

»Vi håber, at der er borgere, der kan genkende den mand, som vi leder efter, og vi sidder klar ved telefonerne, hvis der er nogen, der ved noget. Der er tale om et groft overfald, og det er en sag, som vi meget gerne vil have opklaret, så vi kan få gerningsmanden stillet til ansvar,« siger politikommissær Poul Hansen fra Københavns Politi.

 

Gerningsmanden beskrives som:

  • Mand
  • Ca. 30-40 år
  • Ca. 180-185 cm høj
  • Almindelig af bygning
  • Lys i huden
  • Skaldet/kronraget
  • Iført sort hættetrøje og jakke, sorte bukser og sorte sko med hvid sål. Han medbragte en pose.

Københavns Politi

Er der borgere, der ved, hvem manden er, eller hvor han opholder sig, bedes de kontakte politiet på tlf. 1-1-4.

Pressekontakt

Telefon: 35219260

Flere efterlysninger

9. august 2022

Københavns Politi

Københavns Politi søger forurettede og vidner til episode i S-tog

Der florerer en video, hvor en gerningsmand iført Brøndby-trøje tvinger en ung mand til at tage en FCK-trøje af og aflevere den. Københavns Politi efterforsker sagen som røveri, men har endnu ikke identificeret den eller de forurettede.

3. august 2022

Københavns Politi

To mænd efterlyses for røveri

Københavns Politi efterlyser to mænd, der er mistænkte i en sag om et gaderøveri. Røveriet fandt sted den 25. april på Degnestavnen i Københavns nordvest-kvarter.

18. maj 2022

Københavns Politi

Hollandsk statsborger efterlyses internationalt for brutalt overfald

Københavns Politi leder efter den 24-årige hollandske statsborger Yahye Mohamed Omar, som er mistænkt for medvirken til et groft overfald i Silkegade i det indre København. English version below.

Forslag