Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Efterlysning

2. august 2022 09:56

Mand efterlyses for grov vold og forsøg på røveri

I en sag om grov vold og forsøg på røveri offentliggør Københavns Politi nu billeder af den formodede gerningsmand. Overfaldet fandt sted i februar på Østbanegade på Østerbro.

Københavns Politi

En 58-årig mand blev søndag den 20. februar 2022 udsat for et groft overfald, da han blev tildelt flere slag og spark og forsøgt frarøvet sine ejendele. Overfaldet fandt sted ca. kl. 15.55 foran supermarkedet Aldi i Østbanegade på Østerbro.

Gerningsmanden forsvandt efterfølgende ad Østbanegade mod Hjørringgade.

Københavns Politi har siden efterforsket sagen, og som led i efterforskningen offentliggør politiet nu billeder af den mand, som vi mistænker for at stå bag overfaldet.

»Vi håber, at der er borgere, der kan genkende den mand, som vi leder efter, og vi sidder klar ved telefonerne, hvis der er nogen, der ved noget. Der er tale om et groft overfald, og det er en sag, som vi meget gerne vil have opklaret, så vi kan få gerningsmanden stillet til ansvar,« siger politikommissær Poul Hansen fra Københavns Politi.

 

Gerningsmanden beskrives som:

  • Mand
  • Ca. 30-40 år
  • Ca. 180-185 cm høj
  • Almindelig af bygning
  • Lys i huden
  • Skaldet/kronraget
  • Iført sort hættetrøje og jakke, sorte bukser og sorte sko med hvid sål. Han medbragte en pose.

Københavns Politi

Er der borgere, der ved, hvem manden er, eller hvor han opholder sig, bedes de kontakte politiet på tlf. 1-1-4.

Pressekontakt

Telefon: 35219260

25. juli 2024

Københavns Politi

Mand efterlyses for knivstikkeri begået mod to tilfældige borgere

Natten til den 14. juli 2024 blev to borgere tilsyneladende umotiveret knivstukket med kort tids mellemrum ved Inderhavnsbroen. Københavns Politi vil gerne høre fra vidner, der kan identificere gerningsmanden.

3. juni 2024

Københavns Politi

Otte efterlyses for indbrud i galleri

Københavns Politi efterlyser syv mænd og en kvinde, som mistænkes i forbindelse med et indbrud i et galleri. Ved indbruddet blev en stjålen bil brugt som rambuk.

7. maj 2024

Københavns Politi

Fire mænd efterlyses for røverier og tyverier i pirattaxaer

Københavns Politi efterlyser fire mænd fra Aarhus-området. De er mistænkt for at have begået adskillige røverier og tyverier i København mod berusede personer, som de har samlet op i pirattaxaer. OPDATERING 10/6-24: Mistænkte nummer 1 og 3 meldte sig selv i sidste uge og sidder nu varetægtsfængslet i sagen. Vi har derfor fjernet billederne og navnene på de to. Vi opfordrer medier og andre, der har delt billederne, til også at fjerne dem og anonymisere de to personer.