Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Efterlysning

3. juni 2024 13:02

Otte efterlyses for indbrud i galleri

Københavns Politi efterlyser syv mænd og en kvinde, som mistænkes i forbindelse med et indbrud i et galleri. Ved indbruddet blev en stjålen bil brugt som rambuk.

Som led i efterforskningen af et indbrud i et galleri offentliggør Københavns Politi nu overvågningsbilleder af flere af de mistænkte. Indbruddet fandt sted lidt efter kl. 05 natten til søndag den 31. marts. Her blev en stjålet, sort personbil bakket gennem porten ind til galleriet, der har adresse på Vasbygade i København SV.

Gerningsmændene stjal en række kunstværker, placerede dem i flere ladcykler og cyklede kort efter fra stedet i retning mod Hotel Scandic Sydhavnen og videre i retning mod Mozarts Plads.

Københavns Politi har haft en omfattende efterforskning af indbruddet og beder nu offentligheden om hjælp til at identificere flere af de mistænkte.

”Efterforskningen peger på, at syv mænd og en kvinde på forskellig vis er indblandet i indbruddet. Vi har overvågningsbilleder af flere af de mistænkte, og vi håber, at vi med hjælp fra borgerne kan få oplysninger om, hvem de er, og hvor de befinder sig. Kan man genkende personerne, eller har man andre oplysninger vedrørende indbruddet, så skal man ringe til politiet på tlf. 1-1-4,” siger politikommissær Mathias Holm, fra Indbrudssektionen i Københavns Politi.

Københavns Politi offentliggør billeder af fem af de otte mistænkte. 

A:

Københavns Politi

 

B:

Københavns Politi

 

C:

Københavns Politi

 

D:

Københavns Politi

 

E:

Københavns Politi

 

Derudover er der tre andre mistænkte, som på gerningstidspunktet var iført samme blå jakke som mistænkte E.

Pressekontakt

Telefon: 35219260

25. juli 2024

Københavns Politi

Mand efterlyses for knivstikkeri begået mod to tilfældige borgere

Natten til den 14. juli 2024 blev to borgere tilsyneladende umotiveret knivstukket med kort tids mellemrum ved Inderhavnsbroen. Københavns Politi vil gerne høre fra vidner, der kan identificere gerningsmanden.

7. maj 2024

Københavns Politi

Fire mænd efterlyses for røverier og tyverier i pirattaxaer

Københavns Politi efterlyser fire mænd fra Aarhus-området. De er mistænkt for at have begået adskillige røverier og tyverier i København mod berusede personer, som de har samlet op i pirattaxaer. OPDATERING 10/6-24: Mistænkte nummer 1 og 3 meldte sig selv i sidste uge og sidder nu varetægtsfængslet i sagen. Vi har derfor fjernet billederne og navnene på de to. Vi opfordrer medier og andre, der har delt billederne, til også at fjerne dem og anonymisere de to personer.

2. maj 2024

Københavns Politi

Politi efterlyser forurettet i sag om vold nytårsaften

Efterforskningen af en hadforbrydelse nytårsaften har afdækket endnu en voldssag, hvor en mand blev overfaldet i et S-tog. Politiet kender dog ikke identiteten på den forurettede, som derfor nu efterlyses.