Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Efterlysning

2. maj 2024 09:27

Politi efterlyser forurettet i sag om vold nytårsaften

Efterforskningen af en hadforbrydelse nytårsaften har afdækket endnu en voldssag, hvor en mand blev overfaldet i et S-tog. Politiet kender dog ikke identiteten på den forurettede, som derfor nu efterlyses.

For nylig sigtede Københavns Politi tre unge mænd for et hadmotiveret overfald på to andre mænd begået kort efter nytårsaften på Rådhuspladsen i København. 

Som led i arbejdet med den sag fandt efterforskerne en video af et andet overfald, som en af de tre sigtede nu også er sigtet for. Overfaldet fandt sted den 31. december ca. kl. 23.30 i et S-tog, hvor en blev mand tildelt mindst et slag i ansigtet.

Københavns Politi ved dog ikke, hvem den forurettede mand er, men vil meget gerne i kontakt med ham. Han vurderes at være mellem 35 og 45 år gammel og var med et S-tog på vej til Københavns Hovedbanegård, men stod formentlig af på Dybbølsbro Station eller Carlsberg Station på Vesterbro.

”Vi vil selvfølgelig meget gerne tale med den pågældende mand. Både for sagens opklarings skyld, men også fordi vi kan hjælpe ham med at få talt sagen igennem, vejlede ham om mulighederne for en bistandsadvokat og muligheden for at søge erstatning,” siger vicepolitiinspektør Jesper Beuschel fra Københavns Politi.

Politiet håber, at den forurettede selv vil tage kontakt, men beder også offentligheden om hjælp. Det kan være venner eller familie til den forurettede eller vidner, der så overfaldet. Derfor offentliggør Københavns Politi et billede af den formodede gerningsmand i håb om, at der er borgere, der kan genkende ham fra S-toget og dermed også hjælpe med at finde frem til den forurettede.

Den mistænkte har følgende signalement:
Københavns Politi

  • Mand
  • Brun i huden
  • 19 år
  • Almindelig af bygning
  • Sort hår, kind- og hageskæg, lille overskæg
  • Iført mørk dynejakke


Den forurettede mand, eller borgere, der har oplysninger i sagen, kan kontakte Københavns Politi på telefon 1-1-4 eller via e-mail kbh@politi.dk.

Pressekontakt

Telefon: 35219260

16. maj 2024

Københavns Politi

Massiv mængde overvågning gennemgås i søgen efter forsvunden 15-årig

Der er fortsat ingen spor af den 15-årige Gabriela, der lørdag aften gik fra sin bopæl. Politiet opfordrer alle til at ringe 1-1-4, hvis de har oplysninger i sagen.

7. maj 2024

Københavns Politi

Fire mænd efterlyses for røverier og tyverier i pirattaxaer

Københavns Politi efterlyser fire mænd fra Aarhus-området. De er mistænkt for at have begået adskillige røverier og tyverier i København mod berusede personer, som de har samlet op i pirattaxaer.

7. februar 2024

Københavns Politi

Drabet på Hanne With: Vigtigt vidne efterlyses

Københavns Politi vil meget gerne i kontakt med en mand, der i oktober 1991 henvendte sig anonymt til politiet med oplysninger i drabssagen, hvor en 53-årig mand nu er sigtet.