Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

3. juli 2022 20:11

En person anholdt efter skyderi i Fields

Københavns Politi er massivt til stede i Fields på Amager efter anmeldelser om et skyderi i butikscenteret. En person er anholdt.

Søndag klokken 17.36 modtog Københavns Politi anmeldelser om skyderi i butikscenteret Fields på Amager. Der blev med det samme sendt patruljer til stedet, hvor flere personer var ramt af skud. 

 

En mistænkt gerningsmand blev kort tid efter anholdt på stedet. 

 

Københavns Politi er fortsat massivt til stede ved Fields for at sikre bygningen. Hvis man befinder sig inde i Fields, skal man blive hvor man er og afvente, at politiet kommer frem til en.

 

Har man optagelser eller har set noget med relation til skyderiet, skal man enten kontakte politiet ude ved Fields eller ringe 1-1-4. 

 

På baggrund af hændelsen i Fields tidligere på aftenen, indkalder Københavns Politi til en pressebriefing kl. 20.45 på Politigården, Otto Mønsteds Gade. Til stede vil være chefpolitiinspektør Søren Thomassen. 

Pressekontakt

Telefon: 35219260

Flere nyheder

6. juni 2023

Københavns Politi

Kære cykelejer: Gem din cykels stelnummer

Københavns Politi opfordrer alle cykelejere til at notere deres cykels stelnummer. Politiet er nemlig flere gange stødt på tohjulede, som formentlig er stjålet – men tyveriet kan ikke bevises, fordi anmelderen ikke har oplyst cyklens stelnummer.

2. juni 2023

Københavns Politi

"TikTok-manden" idømt forvaring for talrige overgreb på kvinder

En 31-årig mand, der af medierne har fået tilnavnet TikTok-manden, er kendt skyldig i hovedparten af de 36 forhold om blandt andet voldtægt, grov vold, ulovlig tvang og blufærdighedskrænkelse, som han var tiltalt for.

25. maj 2023

Københavns Politi

Fængsel på livstid for landsforræderi

En 32-årig dansk statsborger blev i dag idømt livsvarigt fængsel blandt andet for landsforræderi ved at have kæmpet for Islamisk Stat i Syrien.

Forslag