Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

3. juli 2022 20:11

En person anholdt efter skyderi i Fields

Københavns Politi er massivt til stede i Fields på Amager efter anmeldelser om et skyderi i butikscenteret. En person er anholdt.

Søndag klokken 17.36 modtog Københavns Politi anmeldelser om skyderi i butikscenteret Fields på Amager. Der blev med det samme sendt patruljer til stedet, hvor flere personer var ramt af skud. 

 

En mistænkt gerningsmand blev kort tid efter anholdt på stedet. 

 

Københavns Politi er fortsat massivt til stede ved Fields for at sikre bygningen. Hvis man befinder sig inde i Fields, skal man blive hvor man er og afvente, at politiet kommer frem til en.

 

Har man optagelser eller har set noget med relation til skyderiet, skal man enten kontakte politiet ude ved Fields eller ringe 1-1-4. 

 

På baggrund af hændelsen i Fields tidligere på aftenen, indkalder Københavns Politi til en pressebriefing kl. 20.45 på Politigården, Otto Mønsteds Gade. Til stede vil være chefpolitiinspektør Søren Thomassen. 

Pressekontakt

Telefon: 35219260

Flere nyheder

29. september 2022

Københavns Politi

To mænd dømt for rambuktyveri

Københavns Byret har netop idømt to mænd på henholdsvis 38 og 43 år tre års fængsel hver for to rambuktyverier.

20. september 2022

Københavns Politi

Vidner kan have set drabsmand både til fods og på el-cykel

Efterforskningen af drabet på en 24-årig mand peger på, at gerningsmanden er cyklet væk på en el-cykel, men noget af flugten kan også være foregået til fods. Københavns Politi hører gerne fra vidner.

19. september 2022

Københavns Politi

29-årig mand sigtet for over 200 tilfælde af økonomisk bedrageri

Efter en omfattende efterforskning anholdt Københavns Politi i dag en 29-årig mand og sigtede ham for i alt 237 forhold af bedrageri og databedrageri for ca. 700.000 kroner.

Forslag