Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

3. juli 2022 20:11

En person anholdt efter skyderi i Fields

Københavns Politi er massivt til stede i Fields på Amager efter anmeldelser om et skyderi i butikscenteret. En person er anholdt.

Søndag klokken 17.36 modtog Københavns Politi anmeldelser om skyderi i butikscenteret Fields på Amager. Der blev med det samme sendt patruljer til stedet, hvor flere personer var ramt af skud. 

 

En mistænkt gerningsmand blev kort tid efter anholdt på stedet. 

 

Københavns Politi er fortsat massivt til stede ved Fields for at sikre bygningen. Hvis man befinder sig inde i Fields, skal man blive hvor man er og afvente, at politiet kommer frem til en.

 

Har man optagelser eller har set noget med relation til skyderiet, skal man enten kontakte politiet ude ved Fields eller ringe 1-1-4. 

 

På baggrund af hændelsen i Fields tidligere på aftenen, indkalder Københavns Politi til en pressebriefing kl. 20.45 på Politigården, Otto Mønsteds Gade. Til stede vil være chefpolitiinspektør Søren Thomassen. 

Pressekontakt

Telefon: 35219260

Flere nyheder

5. december 2022

Københavns Politi

49-årig kvinde og 54-årig mand dømt skyldige i vanrøgt og voldtægt

Et ægtepar fra Dragør er kendt skyldige i vanrøgt og vold mod deres tre fælles børn og kvindens ældste barn samt voldtægt af et af børnene og blufærdighedskrænkelse af to andre.

30. november 2022

Københavns Politi

Mand anholdt for hvidvask af mere end 11 millioner kroner

En 37-årig mand blev tirsdag anholdt på en adresse i Hellerup og fremstilles i dag i grundlovsforhør. Han er sigtet for omfattende hvidvask ved brug af falske dokumenter.

29. november 2022

Københavns Politi

Borgerne vil se os mere på cykelstierne – og det kommer de til

Fremover vil borgere i Københavns politikreds oftere møde cyklende betjente især i myldretiden, ligesom de vil støde på mere information om regler og god cykeladfærd. Begge initiativer udspringer direkte fra vores borgerråd.

Forslag