Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

4. december 2019

Genkender du dette sølvtøj med indgraveringer?

Fyns Politi vil gerne i kontakt med ejerne af af noget sølvtøj, som vi mener kunne stamme fra et eller flere indbrud på Fyn.

Fyns Politi er kommet i besiddelse af noget sølvtøj, som vi efterlyser ejerne til. Sølvtøjer har nogle specielle indgraveringer, hvorfor vi håber, at nogle borgere, måske kan genkende det. I så fald vil Fyns Politi meget gerne tale med dem - og vi vil selvfølgelig også gerne levere det tilbage. 

 

- Sølvtøjet er fundet under nogle omstændigheder der gør, at vi tænker, at det kan stamme fra et eller flere indbrud. Men ud over det vil vi helst ikke fortæller for meget omkring, hvordan vi har fundet det, da vi så risikerer at ødelægge en potentiel efterforskning, siger leder af Fyns Politis Indbrudsgruppe Finn Allan Wegner Petersen.

 

Der er tale om både små skeer, spiseskeer og et par større skeer til fx servering.

 

Kan du eller måske din mormor genkende sølvtøjet, så kontakt os gerne på 114 eller skriv til os på fyn-indbrudsgruppen@politi.dk

 

Se sølvtøjet og indgraveringerne her:

 

sølvtøj

 

 

sølvtøj med gravering

Sølvtøj med gravering

sølvtøj1

Pressekontakt

Charlotte Nyborg

E-mail:cny001@politi.dk

 

Sunniva Pedersen-Reng

E-mail:spe062@politi.dk

 

Pressetelefon: 9135 7902 

 

Læs mere om pressekontakt

Flere nyheder

4. august 2020

Fyns Politi

Branden i Nyborg: Alle kan gå udenfor igen

Branden hos Fortum, Lindho,vej 3 i Nyborg er nu så meget under kontrol, at Fyns Politi afvarsler den udsendte beredskabsmeddelelse. Dermed kan alle i det berørte område nu trygt færdes udendørs igen.

4. august 2020

Fyns Politi

Brand hos Fortum i Nyborg opdatering - beredskabmeddelelse udsendt

Fyns Politiet oplyser, at der er udsendt en beredskabsmeddelelse i forbindelse med branden i Nyborg. Ilden er under kontrol, men det er vigtigt at holde sig indendøre, fordi røgen fra branden er giftig.

4. august 2020

Fyns Politi

Brand hos Fortum i Nyborg

Brandmandskab og Fyns Politi er i øjeblikket til stede ved og omkring Fortum i Nyborg, hvor der er udbrudt brand i noget oplagret materiale. Branden er under kontrol. Der er ingen meldinger om tilskadekomne.

Afvis cookies