Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

4. december 2019

Genkender du dette sølvtøj med indgraveringer?

Fyns Politi vil gerne i kontakt med ejerne af af noget sølvtøj, som vi mener kunne stamme fra et eller flere indbrud på Fyn.

Fyns Politi er kommet i besiddelse af noget sølvtøj, som vi efterlyser ejerne til. Sølvtøjer har nogle specielle indgraveringer, hvorfor vi håber, at nogle borgere, måske kan genkende det. I så fald vil Fyns Politi meget gerne tale med dem - og vi vil selvfølgelig også gerne levere det tilbage. 

 

- Sølvtøjet er fundet under nogle omstændigheder der gør, at vi tænker, at det kan stamme fra et eller flere indbrud. Men ud over det vil vi helst ikke fortæller for meget omkring, hvordan vi har fundet det, da vi så risikerer at ødelægge en potentiel efterforskning, siger leder af Fyns Politis Indbrudsgruppe Finn Allan Wegner Petersen.

 

Der er tale om både små skeer, spiseskeer og et par større skeer til fx servering.

 

Kan du eller måske din mormor genkende sølvtøjet, så kontakt os gerne på 114 eller skriv til os på fyn-indbrudsgruppen@politi.dk

 

Se sølvtøjet og indgraveringerne her:

 

sølvtøj

 

 

sølvtøj med gravering

Sølvtøj med gravering

sølvtøj1

Pressekontakt

Sunniva Pedersen-Reng

E-mail: spe062@politi.dk

Pressetelefon: 9135 7902 

 

Læs mere om pressekontakt

Flere nyheder

17. januar 2020

Fyns Politi

58 sager på to dage

Fyns Politi har de sidste to dage udført varebilskontrol på Fyn. Resultatet er hele 58 sager og samlet set er der udskrevet bøder for 350 - 400.000 kr. Vi opfordrer derfor kraftigt til, at vognmænd og chauffører sætter sig godt ind i de nye regler.

14. januar 2020

Fyns Politi

Ophævelse af visitationszone i Odense

Politidirektøren i Fyns Politi har besluttet ikke at forlænge visitationszonen, der udløber i dag, tirsdag den 14. januar 2020 kl 14.00.

8. januar 2020

Fyns Politi

Fyns Politi efterforsker juleindbrud i Middelfart

Selvom der i alt var færre indbrud på Fyn i julen, så blev et boligkvarter i Middelfart hårdt ramt af indbrud juleaften. Fyns Politi er i fuld gang med efterforskningen og beder i den forbindelse borgerne om hjælp til at komme videre med opklaringen.

Afvis cookies