Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

5. august 2019

PH-lampe og Bamsestol hurtigt tilbage til rette ejer, efter henvendelse fra opmærksom borger

Takket været pressen og en opmærksom borger fik Fyns Politi hurtigt tilvejebragt en ”Bamsestol” og en ”Snowball”-PH-lampe som blev stjålet i Odense i sidste uge. Henvendelsen førte endvidere til anholdelse af 3 personer i relation til sagen.

Politikommissær Finn Allan Wegner fra Fyns Politis indbrudsgruppe fortæller: 
-          Efter at medierne bragte billederne fra indbruddet i Odense, hvor to personer stjæler en Bamsestol og en PHlampe, så fik vi en henvendelse fra en borger, som havde gjort en lidt speciel iagttagelse. Borgeren bor et helt andet sted i Odense, men da han læser om indbruddet i pressen kommer han i tanke om, at han den morgen, hvor indbruddet er sket om natten, ser en Bamsestol og en PH-lampe blive læsset af en mindre varebil og ind i en bagbutik i en bygning, som ikke lige lignede et sted, hvor den slags designer-ting normalt ville findes. 

Fyns Politi ransager kort efter adressen, hvor tingene var blevet set sat af, og det fører til fundet af både lænestol og lampe, som nu er leveret tilbage til rette ejer. 
Samtidigt med at man finder de stjålne genstande anholder Fyns Politi tre person, som menes at have relation til indbruddet, og man finder en ydermere en "Svane"-stol-kopi og lampe, som nu skal undersøges yderligere.  
 
-          Det er altid en god dag, når vi hurtigt kan genforene borgerne med deres stjålne ejendele. Og derfor er vi også rigtig glade for, at pressen bringer billederne og historien om indbruddet, for ellers havde vi måske aldrig hørt fra den opmærksomme borger, siger Finn Allan Wegner – og tilføjer, at når vi så også kan fange et par indbrudstyv samtidigt, så er det jo rigtig godt.

Link til tidligere pressemeddelelse med foto af tyveknægte

 

Pressekontakt

Sunniva Pedersen-Reng

E-mail: spe062@politi.dk

Pressetelefon: 9135 7902 

 

Læs mere om pressekontakt

Flere nyheder

14. februar 2020

Fyns Politi

Store bøder for ulovlig import og erhvervsmæssig handel med hundehvalpe

To mænd og én kvinde fra Fyn blev i sidste uge dømt i en sag om ulovlig import og salg af minimum 55 hundehvalpe fra Polen.

14. februar 2020

Fyns Politi

Fyns Politi søger ejere til Børge Mogensen stole

Fyns Politi søger ejere fra hele landet til sjældne Børge Mogensen stole beslaglagt i Købehavn

3. februar 2020

Fyns Politi

Manglende lys og kørsel på fortov og i gå-gade

Fyns Politi gør status på en uge med særligt fokus på de bløde trafikanters adfærd i trafikken. 27 kontroller blev det til på Fyn.

Afvis cookies