Spring til hovedindhold

Forslag

Fyns Politi

Nyhed

5. august 2019

PH-lampe og Bamsestol hurtigt tilbage til rette ejer, efter henvendelse fra opmærksom borger

Takket været pressen og en opmærksom borger fik Fyns Politi hurtigt tilvejebragt en ”Bamsestol” og en ”Snowball”-PH-lampe som blev stjålet i Odense i sidste uge. Henvendelsen førte endvidere til anholdelse af 3 personer i relation til sagen.

Politikommissær Finn Allan Wegner fra Fyns Politis indbrudsgruppe fortæller: 
-          Efter at medierne bragte billederne fra indbruddet i Odense, hvor to personer stjæler en Bamsestol og en PHlampe, så fik vi en henvendelse fra en borger, som havde gjort en lidt speciel iagttagelse. Borgeren bor et helt andet sted i Odense, men da han læser om indbruddet i pressen kommer han i tanke om, at han den morgen, hvor indbruddet er sket om natten, ser en Bamsestol og en PH-lampe blive læsset af en mindre varebil og ind i en bagbutik i en bygning, som ikke lige lignede et sted, hvor den slags designer-ting normalt ville findes. 

Fyns Politi ransager kort efter adressen, hvor tingene var blevet set sat af, og det fører til fundet af både lænestol og lampe, som nu er leveret tilbage til rette ejer. 
Samtidigt med at man finder de stjålne genstande anholder Fyns Politi tre person, som menes at have relation til indbruddet, og man finder en ydermere en "Svane"-stol-kopi og lampe, som nu skal undersøges yderligere.  
 
-          Det er altid en god dag, når vi hurtigt kan genforene borgerne med deres stjålne ejendele. Og derfor er vi også rigtig glade for, at pressen bringer billederne og historien om indbruddet, for ellers havde vi måske aldrig hørt fra den opmærksomme borger, siger Finn Allan Wegner – og tilføjer, at når vi så også kan fange et par indbrudstyv samtidigt, så er det jo rigtig godt.

Link til tidligere pressemeddelelse med foto af tyveknægte

 

Pressekontakt

Charlotte Nyborg
E-mail: cny001@politi.dk

 

Læs mere om pressekontakt

Flere nyheder

16. september 2019

Fyns Politi

Øvelse: Nyborg Fjord bliver ramt af forurening fra skibskollision

En skibskollision med efterfølgende udslip og miljøforurening er scenariet, når der tirsdag og onsdag den 17. og 18. september afvikles havmiljøøvelse i Nyborg Fjord.

12. september 2019

Fyns Politi

Fyns Politi slår igen til mod hashsalget i Svendborg

Fyns Politi har i formiddags den 12. september 2019 ransaget flere adresser i Svendborg på grund af mistanke om hashsalg. Foreløbig en person er anholdt og sigtet i sagen.

12. september 2019

Fyns Politi

Aflysning af efterlysning

Fyns Politi efterlyste tidligere i dag to personer med billede i forbindelse med en sag om hærværk i Svendborg. Vi har nu haft kontakt til de to mænd, og de er således ikke efterlyste længere.

Afvis cookies