Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Efterlysning

10. august 2019 15:21

Efterlysning af konkrete vidner og info om gerningsmandens færden

I forbindelse med efterforskningen af eksplosionen i Hermodsgade vil Københavns Politi gerne i kontakt med vidner. Politiet har offentliggjort en overvågningsvideo af den efterlyste.

Efterlysning ifm. eksplosion på Hermodsgade

OBS: I en tidligere udgave af denne efterlysning, bad vi en række konkrete potentielle vidner henvende sig. Det har de nu alle gjort, og vi har derfor fjernet beskrivelserne fra denne artikel. 

 

---

 

Efter at have fået forbedret foto/video har vi kunne konstatere, at gerningsmanden bag eksplosionen i nat kl. 03.18 i Hermodsgade ikke bar på en pose fra Rema 1000. Det drejer sig i stedet om en mørk pose med logo fra tøjmærket !Solid på den ene side og et stort, lyst udråbstegn på den anden. 

 

Københavns Politi har offentliggjort en overvågningsvideo af den efterlyste gerningsmand, som kan ses nederst på siden. Personen bærer tøj, der minder om efterårs- eller vinterbeklædning. Hvis borgere ser folk, der er klædt usædvanligt for årstiden, vil vi opfordre dem til at kontakte politiet på 1-1-4.

 

Efter at have efterladt posen foran politivagten går gerningsmanden nordpå ad Hermodsgade og drejer derefter til højre ad Sigurdsgade. Herfra drejer han til venstre ad Titangade og går nordpå mod Vermundsgade. 

 

Gerningsmanden beskrives som en mand i alderen 15-25 år, 170-180 cm høj, almindelig af bygning, iført en sort jakke med afstivet skygge på hætten og hætten trukket over hovedet, mørke løstsiddende bukser med en lomme på højre bukseben, lyst mærke på lommen på buksebenet, sorte sko med sorte såler, handske på venstre hånd. 

 

Indtil videre har mindst 114 borgere henvendt sig angående eksplosionen i nat.

 

Efterlysning ifm. eksplosion på Hermodsgade

Efterlysning ifm. eksplosion på Hermodsgade

Efterlysning ifm. eksplosion på Hermodsgade

Efterlysning ifm. eksplosion på Hermodsgade

Efterlysning ifm. eksplosion på Hermodsgade

Dette element kan ikke vises, da du ikke har accepteret cookies.Læs mere om cookies.

Pressekontakt

E-mail: kbh-presse@politi.dk
Telefon: 35219260

Flere efterlysninger

29. oktober 2020

Københavns Politi

Opdateret efterlysning af flugtbilist

Københavns Politi efterlyser fortsat den 21-årige Helmi Mossa Hameed. Han menes at have ført den bil, der påkørte en femårig pige på Peter Bangs Vej på Frederiksberg onsdag eftermiddag. Pigen døde af sine kvæstelser.

29. september 2020

Københavns Politi

Politiet efterlyser mistænkt røver

Københavns Politi efterlyser en mand, der er mistænkt for røveri og grov vold på Christianshavn.

21. september 2020

Københavns Politi

Politiet efterlyser mistænkt hjemmerøver

Københavns Politi efterlyser en mand, der er mistænkt for et hjemmerøveri på Østerbro.