Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Efterlysning

5. juli 2023 12:27

Ejer af større kontantbeløb søges

I april 2022 blev et større kontantbeløb fundet i en beboelsesejendom på Frederiksberg. Ejeren af de fundne penge mangler dog stadig, og Københavns Politi efterlyser derfor vedkommende.

En person indleverede i april 2022 et større kontantbeløb til Københavns Politi, som var fundet i en ejendom på Frederiksberg. Ejeren har endnu ikke givet sig til kende og derfor udsender Københavns Politi nu denne efterlysning efter vedkommende, jf. loven om hittegods § 2, stk. 3. 

Det drejer sig om et større kontantbeløb på et sted mellem 80.000 og 150.000 kr. Hvis ejeren af pengene identificerer sig, skal det godtgøres, at pengene tilhører vedkommende. Det kan bl.a. ske ved at kunne redegøre nærmere for det eksakte beløb, findested og at fremlægge bevis for ejerskab.

Københavns Politi har fuld forståelse for, at det kan være fristende at henvende sig og gøre krav på beløbet, men vi henstiller til, at udelukkende den retmæssige ejer giver sig til kende over for os via kbh-juridisk-afdeling@politi.dk. Henvendelse skal senest ske den 15. september 2023. 

Pressekontakt

Telefon: 35219260

7. maj 2024

Københavns Politi

Fire mænd efterlyses for røverier og tyverier i pirattaxaer

Københavns Politi efterlyser fire mænd fra Aarhus-området. De er mistænkt for at have begået adskillige røverier og tyverier i København mod berusede personer, som de har samlet op i pirattaxaer.

2. maj 2024

Københavns Politi

Politi efterlyser forurettet i sag om vold nytårsaften

Efterforskningen af en hadforbrydelse nytårsaften har afdækket endnu en voldssag, hvor en mand blev overfaldet i et S-tog. Politiet kender dog ikke identiteten på den forurettede, som derfor nu efterlyses.

7. februar 2024

Københavns Politi

Drabet på Hanne With: Vigtigt vidne efterlyses

Københavns Politi vil meget gerne i kontakt med en mand, der i oktober 1991 henvendte sig anonymt til politiet med oplysninger i drabssagen, hvor en 53-årig mand nu er sigtet.