Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Efterlysning

5. juli 2023 12:27

Ejer af større kontantbeløb søges

I april 2022 blev et større kontantbeløb fundet i en beboelsesejendom på Frederiksberg. Ejeren af de fundne penge mangler dog stadig, og Københavns Politi efterlyser derfor vedkommende.

En person indleverede i april 2022 et større kontantbeløb til Københavns Politi, som var fundet i en ejendom på Frederiksberg. Ejeren har endnu ikke givet sig til kende og derfor udsender Københavns Politi nu denne efterlysning efter vedkommende, jf. loven om hittegods § 2, stk. 3. 

Det drejer sig om et større kontantbeløb på et sted mellem 80.000 og 150.000 kr. Hvis ejeren af pengene identificerer sig, skal det godtgøres, at pengene tilhører vedkommende. Det kan bl.a. ske ved at kunne redegøre nærmere for det eksakte beløb, findested og at fremlægge bevis for ejerskab.

Københavns Politi har fuld forståelse for, at det kan være fristende at henvende sig og gøre krav på beløbet, men vi henstiller til, at udelukkende den retmæssige ejer giver sig til kende over for os via kbh-juridisk-afdeling@politi.dk. Henvendelse skal senest ske den 15. september 2023. 

Pressekontakt

Telefon: 35219260

29. august 2023

Københavns Politi

Genkender du de cykler, drabsmænd brugte i Pusher Street?

Københavns Politi har fundet to elcykler af mærket Mate, som blev brugt af gerningsmændene bag skudepisoden lørdag aften i Pusher Street, hvor en 30-årig mand blev dræbt og fire andre såret. Politiet vil gerne i kontakt med ejerne af elcyklerne eller andre, der kender til dem.

17. juli 2023

Københavns Politi

Efterlysning af gerningsmand bag groft røveri i supermarked

Københavns Politi offentliggør nu billeder af gerningsmanden bag et groft røveri begået den 18. juni 2023 i Rema 1000 på Frederiksberg. Kontakt politiet, hvis du genkender manden.

30. juni 2023

Københavns Politi

Efterlyser to mistænkte til groft røveri

Som led i efterforskningen af et røveri mod en juvelerforretning efterlyser Københavns Politi to mænd, som mistænkes for røveriet.