Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Efterlysning

15. september 2022 12:35

Politi efterlyser ejer af vådt dametøj fundet i skraldespand


Københavns Politi efterlyser ejeren af flere stykker tøj, som blev fundet i en skraldespand på Amager. I samme sag er tidligere efterlyst en motorcyklist. Umiddelbart er der ikke mistanke om, at der skulle være foregået noget strafbart.

Mandag aften den 29. august kl. 22 observerede en borger en motorcyklist, der holdt i krydset Haarlem Allé/Kongelundsvej på Amager. Borgeren så motorcyklisten smide noget tøj i en skraldespand, hvorefter personen kørte fra stedet.

Københavns Politi udsendte den 31. august en efterlysning af den pågældende motorcyklist, og som led i arbejdet med at få klarlagt de nærmere omstændigheder, offentliggør politiet nu billeder af det tøj, som blev fundet i skraldespanden.

Der er tale om en nederdel med blåt blomstermønster, en sort kjole med lange ærmer og v-udskæring og en sort underkjole med stropper.

 

Umiddelbart har Københavns Politi ikke nogen konkret mistanke om, at der skulle være sket en forbrydelse, men politiet vil gerne i kontakt med tøjets ejer eller den pågældende motorcyklist.

”Vi vil gerne opklare mysteriet om, hvorfor der ligger vådt kvindetøj i en affaldsspand. Det kan stamme fra en forbrydelse, men der kan også være helt naturlige grunde til, at det ligger der. Det vil vi gerne have opklaret, og derfor vil vi gerne i kontakt med enten tøjets ejermand, nogen der ved, hvem der ejer det, eller føreren af den motorcykel, som vi tidligere har efterlyst,” siger politikommissær Peter Kamp fra Københavns Politi.

Borgere, der har kendskab til tøjet eller dets ejer, bedes kontakte politiet på tlf. 1-1-4.

Den tidligere efterlysning af motorcyklen findes her.

 

Københavns Politi

Københavns Politi

Pressekontakt

Telefon: 35219260

Flere efterlysninger

8. december 2022

Københavns Politi

Tre mænd efterlyses for gaderøveri på Nordre Fasanvej

Københavns Politi beder om hjælp til at identificere tre mænd, der er mistænkt for at have begået et gaderøveri på Nordre Fasanvej på Frederiksberg søndag den 9. oktober klokken cirka 5.40.

28. november 2022

Københavns Politi

Politi efterlyser mand på cykel i forbindelse med drab på Christiania

Som led i efterforskningen af drabet den 26. oktober på Christiania offentliggør Københavns Politi nu video og billeder af den mand, der mistænkes for at have udført drabet.

31. august 2022

Københavns Politi

Politi efterlyser motorcyklist

Københavns Politi efterlyser en person på motorcykel, der blev set den 29. august ved Haarlem Allé/Kongelundsvej på Amager.

Forslag