Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Efterlysning

22. maj 2023 13:25

Tre mænd efterlyses for røveri på Halmtorvet

Københavns Politi beder om hjælp til at identificere tre mænd, der er mistænkt for at have begået et røveri på Halmtorvet 15 på Vesterbro lørdag den 22. april klokken cirka 03.55.

Mistænkte gerningsmænd til røveri på Halmtorvet den 22. april 2023

Her var en mand på vej hjem fra byen og gik gennem Slagtehusgade forbi stofindtagelsesrummet H17 og spisestedet H15. Kort efter løb tre gerningsmænd efter ham, overfaldt ham med voldsomme slag og spark og frarøvede ham flere personlige ejendele.
Gerningsmændene beskrives som:

 

A: 

 

Mistænkt gerningsmand til røveri på Halmtorvet den 22. april 2023  Mistænkt gerningsmand til røveri på Halmtorvet den 22. april 2023

Mand, 35-40 år, lys i huden, almindelig af bygning, kortklippet mellemblond hår i toppen, som var redt tilbage, og karseklippet i siderne og på baghovedet. 

Han var iført sort jakke/trøje, mørkerøde bukser, sorte Nike-sko med hvid sål og bar en lang guldhalskæde. Han havde en bæltetaske rundt om livet, og på ryggen havde han en sort rygsæk med rødt håndtag i toppen.

 

B: 

 

Mistænkt gerningsmand til røveri på Halmtorvet den 22. april 2023  Mistænkt gerningsmand til røveri på Halmtorvet den 22. april 2023

Mand, 35-45 år, lys i huden, almindelig af bygning, mørkt hår, mørkt skæg på hagen. 

Han var iført en langærmet blå trøje med en kortærmet t-shirt udenpå, blå jeans og sorte sko. Han halter på venstre ben.

 

C:

 

Mistænkt gerningsmand til røveri på Halmtorvet den 22. april 2023  Mistænkt gerningsmand til røveri på Halmtorvet den 22. april 2023  Mistænkt gerningsmand til røveri på Halmtorvet den 22. april 2023

Mand, 35-45 år, mørk i huden, sort hår med høje tindinger, sort kort fuldskæg. 
Han var iført sort jakke med lynlås, mørke grønne cargobukser, som gik til anklerne og med lommer på siderne, og sorte sko.

Borgere med oplysninger i sagen kan henvende sig til Københavns Politi på telefon 1-1-4.


Pressekontakt

Telefon: 35219260

3. juni 2024

Københavns Politi

Otte efterlyses for indbrud i galleri

Københavns Politi efterlyser syv mænd og en kvinde, som mistænkes i forbindelse med et indbrud i et galleri. Ved indbruddet blev en stjålen bil brugt som rambuk.

7. maj 2024

Københavns Politi

Fire mænd efterlyses for røverier og tyverier i pirattaxaer

Københavns Politi efterlyser fire mænd fra Aarhus-området. De er mistænkt for at have begået adskillige røverier og tyverier i København mod berusede personer, som de har samlet op i pirattaxaer. OPDATERING 10/6-24: Mistænkte nummer 1 og 3 meldte sig selv i sidste uge og sidder nu varetægtsfængslet i sagen. Vi har derfor fjernet billederne og navnene på de to. Vi opfordrer medier og andre, der har delt billederne, til også at fjerne dem og anonymisere de to personer.

2. maj 2024

Københavns Politi

Politi efterlyser forurettet i sag om vold nytårsaften

Efterforskningen af en hadforbrydelse nytårsaften har afdækket endnu en voldssag, hvor en mand blev overfaldet i et S-tog. Politiet kender dog ikke identiteten på den forurettede, som derfor nu efterlyses.