Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

11. december 2020 15:36

Fem mænd dømt for at angribe betjente under anholdelse

De fem blev idømt mellem 1 år og 1 og 2 måneders fængsel for at have angrebet tre politifolk på en restaurant i Indre København i juli i år.

De fem mænd var tiltalt for grov vold og forsøg på grov vold mod polititjenestemænd, for at befri en anholdt og for forstyrrelse af den offentlige orden under en episode foran en restaurant i Borgergade i Indre By den 18. juli.

Her var politiet til stede og havde anholdt en person. En gruppe af personer kastede i den forbindelse glas og flasker mod betjentene, og det medførte, at det lykkedes den anholdte at flygte.

"At angribe politiet under en anholdelse er helt uacceptabelt, og jeg er meget tilfreds med, at det er blevet understreget med denne dom,” siger senioranklager Tanja Søderlund.


Da dommen faldt i går i Københavns Byret, valgte de dømte at udbede sig betænkningstid i forhold til evt. anke.

 

Pressekontakt:

Senioranklager Tanja Søderlund - 23324726
 

Pressekontakt

E-mail: kbh-presse@politi.dk
Telefon: 35219260

19. januar 2022

Københavns Politi

Sag om omfattende narkotika-netværk for retten

Retten i Glostrup indleder i dag en retssag mod 13 personer, der er tiltalt for håndtering af en omfattende mængde kokain. Straffesagen er en udløber af den såkaldte operation Pitstop, der behandles af National enhed for Særlig Kriminalitet.

18. januar 2022

Københavns Politi

Københavns Politi forlænger visitationszoner

Som en del af den tryghedsskabende indsats forlænger Københavns Politi de to visitationszoner, der dækker dele af Nørrebro og Nordvest og Tingbjerg/Husum. Zonerne gælder nu frem til den 1. februar 2022.

18. januar 2022

Københavns Politi

Nu åbner ny nærpolitistation i Tårnby

Den 24. januar 2022 slår Københavns Politi dørene op til den nye nærpolitistation i Tårnby.