Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

25. maj 2023 10:20

Anbringelsesdom for drab på kæreste

En 25-årig mand blev i dag idømt tidsubestemt anbringelse på en psykiatrisk behandlingsafdeling. Han har under sagen tilstået at have kvalt sin kæreste, som blev fundet i en bil i vandet ved Amager Strandpark.

Retten på Frederiksberg idømte i dag en 25-årig mand en såkaldt anbringelsesdom uden længstetid. 

Den 25-årige har under sagen tilstået at have kvalt sin kæreste den 2. januar 2022. Drabet skete, mens parret sad i en bil i Valby. Efter drabet kørte manden liget af kvinden til Jollevej ved Amager Strandpark, hvor han kørte bilen i vandet.

Dommen betyder, at han på ubestemt tid skal anbringes på en psykiatrisk behandlingsafdeling, indtil en læge og en dommer vurderer, at han kan udskrives.

Den nu dømte mand blev anholdt dagen efter drabet og har siddet varetægtsfængslet siden grundlovsforhøret den 4. januar 2022.

Til medier: For yderligere spørgsmål kontakt anklager Julie Johnsen på tlf. 6138 6002.

Pressekontakt

Telefon: 35219260

25. september 2023

Københavns Politi

Københavns Politi forlænger visitationszoner og lukning af rocker-/bandetilholdssteder

Københavns Politi har besluttet at forlænge de to visitationszoner, der blev oprettet den 28. august. Samtidig fortsætter lukningen af tre rocker-/bandetilholdssteder.

19. september 2023

Københavns Politi

Tre personer sigtet for at købe fiktive fakturaer af hvidvasknetværk

Tre mænd er sigtet for moms- og skattesvig ved at have betalt fiktive fakturaer for ydelser, deres virksomheder aldrig har modtaget. På den måde har de unddraget staten store beløb i moms og skat.

18. september 2023

Københavns Politi

36-årig tilstår moms- og skattesvig for cirka 68 millioner kroner

En 36-årig mand er idømt fængsel i fire år for grov moms- og skattesvig i en række selskaber, som han har været direktør for og ejer af. Manden tilstod anklagepunkterne.