Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

30. november 2022 08:37

Mand anholdt for hvidvask af mere end 11 millioner kroner

En 37-årig mand blev tirsdag anholdt på en adresse i Hellerup og fremstilles i dag i grundlovsforhør. Han er sigtet for omfattende hvidvask ved brug af falske dokumenter.

Efter en målrettet efterforskning slog Københavns Politi tirsdag til på to adresser med tilknytning til den anholdte.

Ud over adressen i Hellerup, hvor den mistænkte blev anholdt, er der foretaget ransagninger på en adresse i Charlottenlund.

Den anholdte er mistænkt for i flere tilfælde at have hvidvasket store beløb – i alt mere end 11 millioner kroner. I forbindelse med anholdelsen er der beslaglagt værdier for op mod tre millioner kroner.

Sigtelsen lyder på hvidvask af særlig grov beskaffenhed, og Københavns Politi vurderer derfor, at der er grundlag for at fremstille ham i grundlovsforhør i Dommervagten ved Københavns Byret med begæring om varetægtsfængsling.

Til medier: For yderligere spørgsmål kontakt vicepolitiinspektør Peter Reisz på tlf. 5121 2986. 
 

Pressekontakt

Telefon: 35219260

Flere nyheder

27. januar 2023

Københavns Politi

Tricktyve på spil - pas på uvarslede besøg af folk du ikke kender

Københavns Politi ser for tiden flere eksempler på anmeldelser fra primært ældre borgere, der udsættes for tricktyveri i egen bolig. Politiet opfordrer til påpasselighed, hvis man bliver opsøgt af ukendte personer, der under forskellige påskud kræver adgang til din bolig.

25. januar 2023

Københavns Politi

Tre mænd dømt for forsøg på hvidvask

En 42-årig mand og to 40-årige mænd er netop dømt for forsøg på hvidvask af 6,3 millioner kroner. Sagen er en af flere lignende sager om forsøg på at fragte penge via Danmark.

23. januar 2023

Københavns Politi

To anholdt efter drab på 54-årig ved Dragør Fort

Københavns Politi vil være til stede med den mobile politistation ved Dragør Fort mandag efter et drab på en 54-årig mand søndag aften.

Forslag