Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

30. november 2022 08:37

Mand anholdt for hvidvask af mere end 11 millioner kroner

En 37-årig mand blev tirsdag anholdt på en adresse i Hellerup og fremstilles i dag i grundlovsforhør. Han er sigtet for omfattende hvidvask ved brug af falske dokumenter.

Efter en målrettet efterforskning slog Københavns Politi tirsdag til på to adresser med tilknytning til den anholdte.

Ud over adressen i Hellerup, hvor den mistænkte blev anholdt, er der foretaget ransagninger på en adresse i Charlottenlund.

Den anholdte er mistænkt for i flere tilfælde at have hvidvasket store beløb – i alt mere end 11 millioner kroner. I forbindelse med anholdelsen er der beslaglagt værdier for op mod tre millioner kroner.

Sigtelsen lyder på hvidvask af særlig grov beskaffenhed, og Københavns Politi vurderer derfor, at der er grundlag for at fremstille ham i grundlovsforhør i Dommervagten ved Københavns Byret med begæring om varetægtsfængsling.

Til medier: For yderligere spørgsmål kontakt vicepolitiinspektør Peter Reisz på tlf. 5121 2986. 
 

Pressekontakt

Telefon: 35219260

26. februar 2024

Københavns Politi

The joint investigation conducted by the Copenhagen Police and the Danish Security and Intelligence Services (PET) into the Nord Stream explosions has been concluded

There is not sufficient grounds to pursue a criminal case in Denmark in connection with the explosions of Nord Stream 1 and 2, and therefore the Copenhagen Police has decided to conclude the criminal investigation of the explosions.

26. februar 2024

Københavns Politi

Københavns Politi og PET's fælles efterforskning af sprængningerne af Nord Stream indstilles

Der er ikke det fornødne grundlag for at forfølge en straffesag i Danmark i forbindelse med sprængningerne af Nord Stream 1 og 2, og derfor indstiller Københavns Politi den strafferetlige efterforskning af sprængningerne.

23. februar 2024

Københavns Politi

Fem bandemedlemmer tiltalt for skuddrab på Christiania

Anklagemyndigheden ved Københavns Politi har rejst tiltale mod fem mænd i alderen 18-28 år for at have planlagt og udført drabet på en 30-årig mand i Pusher Street på Christiania den 26. august 2023. Yderligere fire personer blev såret af skud ved episoden.